Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Remuntada aigualida del CP Calafell davant l’Alcobendas (3-3)

Remuntada aigualida del CP Calafell davant l’Alcobendas (3-3)

El CP Calafell ha deixat escapar la victòria en el tram final del partit i ha vist com els madrilenys neutralitzaven un 1 a 3 en el darrer minut. Abans, els calafellencs han remuntat el gol inicial dels locals amb dues dianes d'un inspirat Roger Martí i d'Àngel Rodríguez

Els calafellencs han obtingut aquest dissabte un punt treballat però que haurien pogut ser tres si tenim en compte que els verd-i-blancs han sabut contrarestar amb escreix el gol inicial del CP Alcobendas. Els madrilenys no han vist porteria fins mediada la segona meitat, amb un penal que ha transformat Gonzalo Pérez amb Xavier Andreu sota pals, arran de la blava que havia vist Martí Serra instants abans.

El gol ha obligat a reaccionar als calafellencs, que han disposat d’una directa després de la desena dels locals però Vázquez no ha pogut marcar. El protagonista però ha estat un ex del conjunt madrileny, Roger Martí, qui ha capgirat l’electrònic. A menys de 7 pel final, el calafellenc empatava de penal i a tres per la conclusió, transformava una directa. Un resultat que s’engrandia amb una nova diana, en aquest cas, d‘Àngel Rodríguez, a poc més d’un minut pel final.

Un minut de fe pels locals, que han sabut neutralitzar l’avantatge amb dues dianes quasi bé consecutives, obra de Gonzalo Pérez i de Fernández, que han acabat deixant el 3 a 3 al marcador.

El CP Calafell Tot l’Any es manté novè a la classificació amb 22 punts, a dos del CP Voltregà, que ha vençut a domicili al Caldes. La resta de la jornada 19 es completarà aquest diumenge.

Els verd-i-blancs s’enfronten el proper dimecres a les 9 del vespre al Deportivo Liceo, un partit que retransmetrà Calafell Ràdio.