Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El Platense Calafell planta cara en el derbi argentí

El Platense Calafell planta cara en el derbi argentí

El Platense Calafell va estar a punt de donar la sorpresa contra el líder, el Rosario Central B. El derbi argentí traslladat a Segur va estar replet d’emoció fins als darrers dos minuts, quan els visitants van desfer l’empat i van encarrilar la victòria (4-6).

Els de Nicolás Maiola sabien que tenien un dels partits més complicats de la temporada i això els va esperonar a realitzar un bon partit, i encara més tenint en compte que ho feien com a locals al Jaume Vilamajó.

La primera meitat es va saldar amb empat a 1. El Rosario Central B prenia la iniciativa al primer minut de joc per mitjà de Castro. Un gol que els líders de la categoria no van poder eixamplar, gràcies al bon ofici dels de Segur. El Platense, que també va gaudir de diverses oportunitats, va saber contrarestar el gol abans de marxar a vestidors, per mitjà de Merzak.

La tònica es va mantenir després del descans. Novament, els visitants van tornar a avançar-se, aquest cop, per mitjà de Jonathan. Però l’alegria els va durar ben poc, amb un gran gol del porter-jugador del Platense, Óscar Henarejos, que tornava a deixar el partit en taules.

Remuntada i opcions fins el final

Els de Nico Maiola s’ho van creure, i dos minuts després es van posar per primer cop per davant al marcador, amb el doblet de Merzak. En aquest particular intercanvi de cops, el líder va tornar a demostrar capacitat de gol, i en un minut va tornar a donar-li la volta al marcador, amb els gols de Muñoz i novament de Jonathan.

Quedaven poc més de deu minuts per la conclusió i el partit seguia més viu que mai. Els visitants esmerçaven en poder marxar del marcador, mentre que els de Nico Maiola es resistien a perdre. D’aquesta manera, el 4-4 es materialitzava gràcies al gol de Pau Oltra a 9 minuts pel final.

Un punt que hauria estat bo pels de Segur però que malauradament no van poder mantenir ja que en el tram final els visitants van tornar a colpejar. Un doblet de Mateus deixava un 4 a 6 a tres minuts pel final que va deixar sense marge de reacció als calafellencs, que van intentar retallar la diferència i arribar amb opcions al tram final.

Les opcions de permanència dels de Segur segueixen encara ben vives quan acaba arrencar la segona volta del grup 3 de Primera Catalana. En la propera jornada, els de Nicolás Maiola jugaran a la pista del Magic Sants, un rival a qui ja van ser capaços de guanyar a l’inici de la temporada.