Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CF Calafell per fi somriu, la UE Segur no falla a casa i l’Athlètic Segur perd

Els verds trenquen la mala ratxa i sumen la victòria davant el Torredembarra (1-2). La UE Segur es desfà de La Riera (3-2) mentre que l’Athlètic Segur cau derrotat amb la Unió Astorga (0-2)

Cap de setmana per fi rodó a Tercera Catalana, on destaca la victòria del conjunt d’Aitor Gutiérrez a domicili. Feia set jornades que els verds no sabien què era sumar els tres punts. Ho han aconseguit aquest diumenge superant un rival també de la zona baixa. Els gols han arribat a la segona meitat, per mitjà d’Aziz i Llanguas. Marsal ha escurçat la diferencia pels locals, però els verds han sabut aguantar el resultat. El CF Calafell puja un lloc a la taula i ara és 14è amb 23 punts.

La UE Segur no volia concedir més sorpreses i va tornar a demostrar que a casa tot pren un altre caire. No ho tenien fàcil els de Fran Marín davant un rival combatiu com la Riera. Els visitants es van avançar al 12’ però en un obrir i tancar d’ulls Guille Pazos ja havia equilibrat el resultat. Un marcador que no es va moure fins ben entrada la segona part, aquest cop, amb un nou gol dels de Segur que van saber contrarestar els rierencs. Pío Hernán va acabar decidint el partit. La UE Segur recupera la vuitena plaça, amb 32 punts.

L’Athlètic Segur perd el tren

En canvi, l’Athlètic Segur va veure com la Unió Astorga es posava líder de Quarta Catalana després de guanyar-los per 0 gols a 2 al Municipal de Segur. Un rival rocós i experimentat va imposar el seu joc i es va avançar al 14’ després d’una badada defensiva de de Salvador Pérez. El gol va fer reaccionar als locals, que van tenir bones opcions per empatar. El partit semblava propici per empatar tenint en compte que els visitants es van quedar amb 10 a un quart d’hora pel descans. Però els locals van ser incapaços de trobar solucions i es van trobar amb un penal a les acaballes del matx que els va deixar sense possibilitats de puntuar. L’Athlètic Segur es queda com estava, tercer de la taula, a sis punts de l’Icomar, ara segon, i a vuit del nou líder.