Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CP Calafell planta cara al FC Barcelona en l’estrena a la Lliga Catalana

El CP Calafell planta cara al FC Barcelona en l’estrena a la Lliga Catalana

Els blaugrana s'imposen per 2 a 6. Els calafellencs encara tenen opcions de classificar-se pels quarts de final

El Club Patí Calafell s’ha estrenat aquest dimarts a la Lliga Catalana, una competició on hi participen els tretze equips catalans que la temporada vinent disputaran l’OK Lliga. Els calafellencs han jugat el primer partit de la lligueta contra el Barça, un rival a qui ja es van enfrontar en la passada edició. Tot i que els blaugrana s’han acabat imposat per 2 gols a 6, els calafellencs han plantat cara i els d’Edu Castro no han pogut eixamplar el marcador fins els darrers deu minuts.

Un CP Calafell molt seriós i ordenat al darrere ha estat capaç de marxar amb empat a 1 al descans. Un partit que ha arrencat amb un gol matiner dels visitants, per mitjà de Joao Rodrígues. Però els calafellencs, molt endollats, han contestat ràpid amb una rematada que ha culminat Sergi Torné.

Els blaugrana han disposat d’una pena màxima un minut després i s’han topat amb un inspirat Martí Serra. Per part calafellenca, una bona opció l’h tinguda Romeu a deu minuts pel descans, però la bola ha anat alta. La igualtat s’ha trencat només arrencar la segona meitat, per mitjà de Pau Bargalló, que tornava a posar per davant als d’Edu Castro. Un Bargalló que ha tornat a ser protagonista minuts després, al rebre una blava que ha donat la opció a un dels nous fitxatges calafellencs, Arnau Xaus, de marcar la directa.

Els verd-i-blancs han pogut aguantar aquest marcador dos minuts, amb una nova diana de Rodrigues, que posava el tercer dels visitants. El gol ha obert el camí definitiu de la victòria blaugrana, que s’ha certificat en els deu darrers minuts. D’aquesta manera, Panadero ha firmat el 2-4. I un minut després, novament Bargalló eixamplava la diferència. El sisè i definitiu ha estat obra de Nil Roca.

Els calafellencs han tingut dues opcions de poder marcar un tercer gol, primer amb una bola que David París ha enviat a l’escaire i després, amb la directa després de la desena falta dels blaugrana.

Tot i no poder puntuar, els de Ferran López encara tenen opcions de classificar-se per als quarts de final en el partit que els enfrontarà el proper divendres a domicili davant del Girona (20 hores).