Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Actualitat  / Xano Edo es reivindica tot i la desfeta del CP Calafell davant el FC Barcelona (4-1)

Guido Pellizzari ha marcat el gol dels calafellencs i Munné ha tornat a disposar de minuts

El Club Patí Calafell ha perdut aquest dissabte al migdia davant el FC Barcelona en la setena jornada de l’OK Lliga (4-1). El conjunt de Pere Varias ha plantat cara durant bona part de la primera meitat als d’Edu Castro. Al final, la superioritat dels blaugrana s’ha imposat en el marcador en un dels partits més complicats de la temporada. Xano Edo ha evitat que el marcador fos més ampli pels locals i Guido ha marcat el gol dels calafellencs.

La primera part ha acabat amb 3-0. El CP Calafell ha arrencat sense complexes, sortint a la contra i tutejant als blaugrana. Xaus i Torné han tingut les primeres opcions. A més, Eloi Mitjans s’ha plantat sol davant de Sergi Fernández. Per la seva banda Xano Edo, que avui tornava a casa, ha desviat dos xuts d’Alabart.

La igualtat s’ha trencat al minut 14 en una transició ràpida dels locals que ha desembocat en una passada de Nil Roca cap a Helder Nunes, qui, al segon pal, ha empès la bola (1-0). Els blaugrana han marcat un minut després el segon, en aquest cas, en una acció on Pascual l’ha assistit cap a Joao Rodrigues. Els calafellencs poc han tingut a dir fins al descans, on han vist com Sergi Panadero signava el tercer al 22′, després de desviar lleugerament el xut de Pablo Álvarez.

El Barça sentencia i Munné disposa de més minuts

El FC Barcelona, que ha imprès un ritme alt en el seu joc, ha deixat sentenciat el partit a la represa. Pau Bargalló ha marcat ràpidament el 4-0 amb un xut des de tres quarts de pista. Tot i els gols encaixats, Xano Edo s’ha reivindicat com un dels millors de l’equip aturant tres llançaments seguits dels locals.

Al 7 de la represa Pere Varias ha donat minuts a Jordi Munné que tornava a jugar amb l’equip després de fer-ho a la pista del Reus. El gol calafellenc ha arribat a 4,20″ pel final, amb un xut de Guido Pellizzari des de mitja pista. Torné ha disposat d’una directa a mig minut per la conclusió, que ha pogut refusar Fernández.

El CP Calafell es queda amb sis punts a la taula. El proper partit el jugarà dissabte vinent davant el CH Mataró, un dels conjunts que enguany ha tornat a l’OK Lliga. L’encontre serà retransmès per Calafell Ràdio.