Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Victòria d’escàndol de la UE Segur i derrota amb polèmica del CF Calafell

Victòria d’escàndol de la UE Segur i derrota amb polèmica del CF Calafell

Cara i creu pels equips calafellencs que reforcen les dinàmiques de les darreres jornades: La UE Segur segueix mirant cap amunt i el CF Calafell no abandona la zona baixa. La UE Segur va sumar la victòria més contundent de la temporada, endossant-li mitja dotzena de gols al Constantí (6-0), mentre que el CF Calafell queia per la mínima al camp de l’Arboç (1-0).

Els de Fran Marín van demostrar el seu potencial en atac i novament van tornar a fer del Municipal un autèntic fortí, on han sumat sis de les vuit victòries del curs. Els gols van ser obra de Guillermo Pazos (2), David Fernández,  Jalal Aghatass, Reda El Ouahabi i Exequiel Vega. Els blaus es van refer de la desfeta de l’anterior jornada contra el líder amb una primera meitat brillant. I és que el partit gairebé va quedar vist per sentència al descans amb un 4-0, que es va engrandir a la segona meitat amb dues dianes més.

El primer gol va ser ben matiner, en una jugada on Guillermo Pazos, un dels pitxitxis de l’equip, va treure partit d’un refús dins l’àrea. Una pèrdua dels grocs va suposar la contra dels de Segur i el segon gol de la tarda, obra de David Fernández, que retallava a la frontal i definia perfectament davant de la porteria d’Ivan. La UE Segur va seguir demostrant que aquesta temporada té molt de gol.

Pocs minuts després eixamplava el marcador amb una rematada a la mitja volta d’un inspiradíssim Guillermo Pazos, que feia el seu particular doblet i deixava el partit encarrilat. Un dels pitxitxis de l’equip, Jalal, que no fallava a la seva cita amb el gol i deixava el 4-0 al final dels primers 45 minuts.

A la segona meitat els visitants van intentar reaccionar i van portar el control del joc. La UE Segur, en la primera ocasió clara que va tenir, en el tram final del partit, va tornar a veure porteria, en una acció que va transcórrer per la banda esquerra i que suposava el primer gol de la temporada de Reda. Amb una maneta no en tenien prou, i els de Segur van acabar amb mitja dotzena de gols, gràcies l’aportació d’un Exequiel Vega que sumava el seu cinquè gol de la temporada a un minut pel final del partit. Els blaus són vuitens a la taula, amb 29 punts.

Els verds, sense premi

Qui segueix sense conèixer la victòria és el CF Calafell, que va caure al temps de descompte en una acció molt discutida al camp de l’Arboç (1-0). El davanter local hauria comès suposadament falta sobre el porter del conjunt verd abans de marcar el gol que decantava la balança. En declaracions a Calafell Ràdio, el tècnic de l’equip, Aitor Gutiérrez, afirma que col·legiat també es va empassar altres accions en el matx, com per exemple, un possible penal. El míster creu que en les darreres jornades els col·legiats no estan duent a terme un arbitratge correcte pels calafellencs.  Els verds, que fa sis jornades que no sumen la victòria, són quinzens i tenen 20 punts.