Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Actualitat  / Un CP Calafell intens perd davant l’Igualada i queda fora de la Lliga Catalana (2-4)

Els verd-i-blancs deixen bones sensacions en el retorn a la pista després de sis mesos sense competir

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha perdut davant l’Igualada Rigat HC per 2 gols a 4 en el partit corresponent als quarts de final de la Lliga Catalana 2020 que s’ha jugat aquest dimarts al vespre al Pavelló Olímpic de Vic. Els calafellencs, que han reiterat en el xut exterior, han estat millors a la segona part. Els igualadins han tret partit de la seva efectivitat i s’han classificat per les semifinals que jugaran contra el CE Noia Freixenet, mentre que els verd-i-blancs queden eliminats.

Sis mesos després de l’aturada obligada per la Covid-19 i amb pocs entrenaments al Joan Ortoll, el Club Patí Calafell ha pogut tornar per fi a la competició. I ho ha fet en els quarts de final de la Lliga Catalana, una ronda on hi havia accedit directament per la renúncia del Reus Deportiu a prendre part d’aquest torneig. El primer cinc inicial del nou tècnic, Pere Varias, ha estat el format per ‘Xano’ Edo, Oriol Palau, Arnau Xaus, Sergi Torné i Eloi Mitjans.

Els verd-i-blancs han sortit amb intensitat i han tret profit de les pèrdues dels igualadins. Diversos xuts exteriors han estat el preludi de la primera acció de perill en què Torné ha robat la bola a tres quarts de pista i ha tingut l’opció de superar Elagi Deitg.

Si més no, qui s’ha avançat primer ha estat l’Igualada per mitjà de Roger Bars, en la primera ocasió clara dels de Cesc Linares (4′). El mateix dorsal ’22’, al minut 11, ha materialitzat un llançament de penal amb un potent Xut on ‘Xano’ Edo, qui debutava sota pals, no ha pogut fer-hi res (0-2).

Els calafellencs, seriosos al darrere, no han tornat a disposar d’accions clares fins abans del descans. Cal ressaltar dues accions d’Arnau Xaus: en la primera la bola ha fregat al pal després d’un refús de Deitg i la segona en un u contra u. Els calafellencs han tancat els primers vint-i-cinc minuts amb set faltes acumulades per cinc dels igualadins.

Reacció després del descans i primer gol de Mitjans

El CP Calafell Tot l’Any ha sortit com a la primera part, amb intensitat i dificultant cada cop més la sortida de la bola dels igualadins. I han obtingut la recompensa del gol ben aviat. Una passada enrere de Torné cap a Àngel Rodríguez l’ha aprofitat el ‘8’ per provar un xut des de mitja pista que ha fet pujar l’1 a 2 (31′). Quatre minuts després però Bernat Yeste ha tornat a posar terra de per mig en una acció des del vèrtex esquerre en què Baliu ha amagat amb el llançament i ha fet l’assistència al segon pal cap al ‘9’ dels igualadins (1-3).

En la següent acció, els de Cesc Linares han comès penal. Eloi Mitjans no ha desaprofitat l’opció i ha transformat el seu primer gol amb la samarreta calafellenca (37′). El 2-3 ha deixat de nou el partit obert. A manca de 9 minuts pel final, els calafellencs han comès la desena falta acumulativa. Xano Edo, que ha completat un bon partit, ha tret amb l’estic la directa que ha tingut Sergi Pla.

Els calafellencs han anat fent-se cada cop més forts a la pista i han reiterat en el llançament exterior. Eloi Mitjans ha tingut una gran opció d’empatar a 6,47″ pel final, amb un cacau que s’ha estavellat al travesser. Per la seva banda, els igualadins haurien pogut sentenciar en un u contra u a tres pel final. Els de Cesc Linares, amb nou faltes, han aguantat els atacs finals dels calafellencs, que han jugat sense porter per intentar forçar l’empat. Sergi Pla, a porteria buida, ha sentenciat en els darrers segons del matx.

Foto portada: Esport 3