Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Remuntada de campió (5-1)

Remuntada de campió (5-1)

El Parlem Calafell s'imposa contra un Finques Prats Lleida que va exigir el millor nivell dels calafellencs

El Parlem Calafell va sumar tres punts importants davant un Finques Prats Lleida que el va posar en moltes dificultats en un partit on els calafellencs van haver de remuntar el gol inicial d’Uri Vives i van signar un dels partits més vibrants que s’han vist aquesta temporada al pavelló Joan Ortoll de Calafell.

El Lleida sorprèn

El matx va començar amb un Lleida que va buscar a la porteria en els primers segons del partit, fent lluir a un Gerard Camps que va dur a terme una magnífica actuació on només va encaixar un gol en tot el partit. Els calafellencs van buscar sorprendre a Elagi Deitg a través dels xuts exteriors de Sergio Miras i de Jan Escala, que van fer treure el millor nivell de Deitg, com les rematades a dins de l’àrea de Martí Casas.

La resistència de Deitg va fer que els lleidatans agafessin confiança ràpidament i les ocasions arribessin de les mans de Jepi Selva i d’Uri Vives, que van inquietar la porteria de Camps. El partit va canviar en el minut deu, quan un xut exterior de Sergi Duch, el va desviar Vives que va acabar enganyant al porter de Tordera per aconseguir el primer gol del partit.

Un gol que va deixar a la Penya Els Estrellats descol·locats, però els aficionats més incondicionals del Parlem Calafell no van deixar d’animar en tot moment i l’equip es va contagiar d’aquest suport i va reaccionar defensivament, on els lleidatans els hi va costar trobar espais en la defensa calafellenca. Es va arribar al descans amb el 0-1 favorable al conjunt blau en un moment on qualsevol dels dos equips es podien emportar la victòria.

La reacció calafellenca

La segona meitat va ser un festival de bon joc pels calafellencs. El conjunt que dirigeix en Ferran López va reaccionar, i ho va fer de la mà de Jan Escala, que li va prendre la cartera a Sergi Duch i va superar en l’u contra u a Deitg, fent l’empat a u que va entusiasmar a un Joan Ortoll que no deixava de creure en el seu equip. Els verds, tot i la reacció, es van anar carregant de faltes fins a arribar a la novena falta. Jan Escala va cometre la desena falta i el màxim anotador del conjunt de la capital del Segrià, Uri Vives, va errar el xut directe que va sortir fora de l’abast de la porteria de Gerard Camps.

En l’hoquei sobre patins, perdonar surt molt car i els lleidatans van pagar aquest error dos minuts més tard, quan Martí Casas li va prendre la bola a Jepi Selva i va superar a Deitg fent el 2-1, al minut deu de la segona meitat, i consumant una remuntada que va posar el Joan Ortoll dempeus.

El Calafell mostra el seu potencial

Els verds no es conformaven amb aquest resultat i no van deixar d’atacar fins que la insistència va tenir premi amb una recuperació d’Arnau Xaus que se’n va anar a dins de l’àrea i va fer la passada de la mort perquè Jordi Ferrer rematés a plaer fent el 3-1, al minut 15 de la segona que donava més avantatge als del Baix Penedès. Quinze segons més tard, un error de Nuno Paiva, el va aprofitar Xaus per fer una passada a l’espai a Ferrer que va superar al primer pal a Deitg, fent un 4-1 que deixava al Lleida tocat.

Els calafellencs encara van tenir temps de fer el cinquè gol, que va arribar quan faltaven un minut per la finalització del matx quan una passada d’Arnau Xaus, el va aprofitar Casas per treure’s del barret un xut exterior que se’n va anar a l’escaire de la porteria d’un Elagi Deitg, amb cara d’incredulitat, que va veure com va passar de no encaixar cap gol a la primera meitat a encaixar-ne cinc a la segona part.

Plantant cara als millors equips de l’hoquei sobre patins estatal

Classificació jornada 16 Parlem OK Lliga

Al final, un 5-1 que reafirma el Parlem Calafell en la cinquena posició de la Parlem OK Lliga i es troba a només dos punts del Noia i del Reus Deportiu, que amb l’empat a quatre contra el Caldes, es col·loca a només dos punts dels calafellencs, ja que els de la Costa Daurada tenen 33 punts i amb possibilitats d’anar guanyant posicions.

Club Patí Voltregà, el pròxim rival

El Club Patí Calafell no descansarà perquè aquest cap de setmana, disputarà la dissetena jornada de la Parlem OK Lliga contra el Club Patí Voltregà, en el matx que es jugarà aquest dissabte a les vuit del vespre al pavelló Victoriano Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà.