Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Els favorits compleixen

Els favorits compleixen

El Telecable Gijón i el CP Vila-sana compleixen els pronòstics i es classifiquen per les semifinals de la Copa

El Gijón s’imposa al Mataró

El Telecable Gijón va aconseguir la victòria després de guanyar per 5-1 contra el Club Hoquei Mataró en el tercer partit dels quarts de final de la Copa de la Reina. Una Copa que ja va oferir sorpreses en el primer dia de competició, quan el Fraga va ser capaç d’eliminar a l’encara vigent campió, el Club Patí Manlleu.

Nuria Obeso i Sara Roces van anotar els dos primers gols de l’actual campió d’Europa en el minut 9 i 10 de partit. Dos gols que van fer mal al Mataró i el Gijón van fer un joc intens davant unes mataronines que no van aprofitar les contres i no trobaven porteria.

Obeso va fer el 3-0 quan restaven poc més de cinc minuts per marxar al descans i feia que a la mitja part, el conjunt asturià tingués un avantatge còmode en el marcador.

En la segona meitat va seguir el domini del Telecable que va anotar dos gols més per incrementar el resultat. Van ser els gols de Marta González, que va marcar dos gols en menys d’un minut. Va ser en el minut vuit de la segona i el Mataró va maquillar el resultat amb l’anotació d‘Ariadna Martínez quan quedaven quatre minuts pel final del partit.

El matx va finalitzar amb 5-1 que va servir perquè el Gijón aconseguís el bitllet per les semifinals del torneig del KO.

El Vila-sana passa per sobre del Bigues i Riells

Moment del partit entre Vila-sana i Bigues i Riells

El Vila-sana era l’equip favorit i el cap de sèrie i s’enfrontava contra un Bigues i Riells que ja havia perdut la categoria, però que volia fer un bon paper davant els seus aficionats, arribant lluny en la competició. El Vila-sana va sortir a per la victòria des del primer minut i amb un cinc de gala on hi havia la Daiana Silva, la Victoria Porta o la Luchi Agudo.

El Vila-sana va proposar i va trobar el gol en el minut 9, gràcies a una jugada personal de Luchi Agudo que va perforar la porteria que va defensar l’Helena Saldaña fent un 1-0 que va deixar tocar a un Bigues i Riells que no podia aturar l’ofensiva de les lleidatanes, que comptaven amb el suport de més de 100 aficionats que van venir fins al Joan Ortoll per recolzar a l’equip.

El conjunt lleidatà va cometre penal sobre Marta Borràs en el minut 13 de partit. Erika Ghirardello erra el penal i Anna Salvat l’atura. Marc Rodero va demanar un temps mort per intentar calmar la situació. El Vila-sana ho va intentar de la mà de Fernández i Silva en el minut vint de la primera meitat on es va topar amb Helena Saldaña, que va realitzar dues bones intervencions perquè el Bigues no marxés del partit. Una passada de Victòria Porta a Maria Porta, ha acabat amb una rematada que ha anat al pal. Penal de Gala Solé a Victòria Porta. Júlia Fernández va transformar el penal, fent així el 2-0 favorable al Vila-sana.

En el descans, les lleidatanes dominaven per 2-0 davant un Bigues i Riells que no trobava la manera de fer mal a les subcampiones d’Europa.

El Vila-sana passa per sobre

La segona part, el Vila-sana ha augmentat el temps de la seva possessió i va sortir amb la idea de fer desaparèixer del partit al Bigues i Riells. El conjunt verd es va concentrar en defensar bé per no encaixar gols davant d’un dels favorits de la competició que buscava el tercer gol de la nit. I el tercer va caure al minut 18 de la segona meitat, quan Valentina Fernández va anotar el 3-0 que deixava el partit quasi sentenciat pel conjunt de Marc Rodero.

Gala Solé va veure la blava per una emputjada sobre Fernández. Julieta Fernández va transformar la directa fent així el 4-0 que deixava el partit sentenciat pel Vila-sana quan faltaven deu minuts per la finalització del matx.

Els últims minuts del partit vam veure a un Vila-sana que es va concentrar per no encaixar gols davant un Bigues i Riells que buscava el gol de l’honor. Ghirardello va veure la blava i Dai Silva, de directa, no va poder superar a Saldaña. No hi va haver temps per més i al final un 4-0 que classifica al conjunt de Marc Rodero a les semifinals, on es trobarà al Telecable Gijón, en una reedició de la final europea que es va disputar fa unes setmanes a Portugal.