Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CP Calafell supera la primera prova i es desfà del cuer amb dos gols de Mitjans

Els verd-i-blancs guanyen per 0 a 2 i donen una passa més per la salvació

El CP Calafell no ha fallat i s’ha imposat aquest dissabte al CH Mataró (0-2). La visita a la pista del cuer -on hi tornava després de tres temporades- no ha estat plàcida i els calafellencs no han pogut respirar tranquils fins a les acaballes quan han fet un segon gol que ha acabat sent decisiu per sumar els tres punts. Xano Edo, deixant la porteria a zero, ha estat un dels jugadors més destacats de l’equip.

Un partit on la bola aturada no ha tingut cap incidència en el resultat. Ni les tres directes dels locals ni un penal i una directa pels visitants han alterat el marcador. Un partit on els calafellencs han fet els deures i, tot i mostrar-se imprecisos en molts moments, han sabut resoldre la seva visita la pista d’un conjunt que virtualment és equip d’OK Lliga Plata.

Els calafellencs, dominadors des de l’inici, no han pogut inaugurar el marcador. La blava a Martí Gabarró ha donat la primera opció a bola aturada pels d‘Albert Larrea al minut 7. Romero però, s’ha topat amb l’encert de Xano Edo refusant la directa.

El CP Calafell, jugant amb inferioritat, ha estat capaç d’estrenar el marcador un minut després. Un xut del Mataró l’ha refusat Mitjans i ha afavorit a Torné. El reusenc ha progressat, ha xutat i el refús de Grané l’ha aprofitat de nou el ‘pitxitxi’ per superar al porter local (0-1).

Els locals s’han trobat amb una altra situació idèntica abans del descans. I de nou, amb idèntic desenllaç. En aquest cas, una blava a Guido al minut 13 obria les portes de l’empat a Èrik Gual i que s’ha topat amb un esplèndid Xano. Els calafellencs han sabut resistir de nou amb inferioritat numèrica.

El CP Calafell resol quan toca

El CH Mataró s’ha atrevit més a la segona part i ha xutat en reiterades ocasions, cap sense fortuna. Els calafellencs, sense brillantor, han buscat eixamplar l’avantatge i el cert és que els hi ha costat. No ha estat fins al minut 41 quan novament Mitjans ha vist porteria després de l’assistència de Romeu, anotant el seu 21è gol del curs.

Els verd-i-blancs han respirat més tranquils i haurien pogut sentenciar acte seguit amb un penal que no ha pogut transformar el propi Mitjans. Amb el 0-2 s’ha arribat als darrers tres minuts, on els dos conjunts han comès la desena falta acumulativa, sense que ni uns ni altres poguessin marcar.

Contra el CP Vic, mateix objectiu i sense Guido

El CP Calafell surt de la zona de perill i es posa desè amb 24 punts a la classificació després de 22 jornades. És la tercera victòria fora de casa. El proper dimecres jugaran a casa el partit ajornat contra el CP Vic corresponent a la primera jornada de la segona volta (20.45 hores, en directe a Calafell Ràdio).

Amb el factor pista, els verd-i-blancs saben que és important sumar els tres punts contra un conjunt que té 10 punts i que ho té molt complicat per salvar-se. Per aquest partit serà baixa Guido Pellizzari per acumulació de blaves, a més d’Oriol Palau, que segueix recuperant-se de la seva intervenció al pòmul.