Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Dia de reflexió pel CP Calafell amb una derrota dura davant el Lleida (5-0)

Dia de reflexió pel CP Calafell amb una derrota dura davant el Lleida (5-0)

Els verd-i-blancs cauen de nou en zona de descens amb tres partits encara per recuperar

El Club Patí Calafell ha caigut aquest diumenge al migdia contra el Lleida Llista Blava en un encontre on el resultat diu més del que s’ha vist sobre la pista. Els d’Albert Folguera han marxat al descans amb un 4 a 0 que han eixamplat a l’inici de la segona amb el cinquè i definitiu. Els verd-i-blancs han de passar pàgina i centrar-se en un partit important com és el del CH Palafrugell.

El partit s’ha jugat al Pavelló de Bell-Lloc d’Urgell ja que l’Onze de Setembre de Lleida ha passat a tenir un ús sanitari arran de la Covid-19. Els calafellencs han rebut el primer gol quan encara no s’havia arribat al primer minut de joc, per mitjà de Sergi Folguera, qui sortint des de l’àrea, ha travessat pista des del vèrtex dret i ha engaltat un potent xut.

Els verd-i-blancs haurien pogut empatar al minut 4 després que, precisament Folguera veiés la blava. Martí Gabarró però no s’ha pogut estrenar encara a bola aturada en les tres directes que ha xutat fins el moment. Sense ser cap equip superior a l’altre el cert és que el Lleida ha sabut rendibilitzar la blava a Torné per fer pujar el segon a bola aturada al minut 10.

Un nou contratemps pels verd-i-blancs que intentaven generar però veien com les ocasions no es materialitzaven, la més clara amb un penal que disposava Eloi Mitjans un minut després que hauria pogut retallar la diferència. En canvi, la pena màxima favorable al Lleida sí que ha suposat un nou gol que deixava un preocupant 3 a 0 a set pel descans per mitjà d’Andreu Tomàs.

Aquest gol ha refredat els ànims i la inspiració dels verd-i-blancs quan novament Andreu Tomàs ha marcat el 4-0 abans de finalitzar els primers 25 minuts. A la represa, un altre gol d’Oriol Vives abans d’arribar al 3 des de mitja pista ha esvaït qualsevol intent de reacció d’un CP Calafell a qui se li ha acabat fent llarg el matx. Un partit on el capità Sergi Romeu, ha disposat de més minuts en pista.

Dimecres, al Joan Ortoll sense Gabarró

El CP Calafell cau a la catorzena posició amb setze punts en setze jornades. El proper dimecres afronta un partit clau per les seves aspiracions de sortir de la zona baixa ja que rebrà al CH Palafugell en el partit que tenia ajotant corresponent a la Jornada 10 (21 hores, en directe per Calafell Ràdio). Per aquest partit serà baixa Martí Gabarró. El jugador de Torrelavit no podrà jugar ja que no estava encara inscrit amb el conjunt calafellenc en la data en què s’havia de disputar aquest encontre de la primera volta.