Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CP Calafell tanca la fase regular a casa guanyant al Voltregà (3-0)

El CP Calafell tanca la fase regular a casa guanyant al Voltregà (3-0)

Setena victòria en deu partits al Joan Ortoll que deixa als calafellencs definitivament vuitens a la classificació de la lliga regular

El CP Calafell Tot l’Any ha aconseguit la segona victòria seguida aquest dissabte al Joan Ortoll davant del Voltregà (3-0). Nou triomf contra un rival que es juga no quedar entre els quatre darrers classificats en un partit on els gols no han arribat fins a la segona part per mitjà d’Àngel Rodríguez, Guido Pellizzari i Oriol Palau. Les victòries de Caldes i Girona fan que els calafellencs no puguin optar matemàticament a la sisena plaça i tancaran aquesta fase en la vuitena posició. Ara ja toca pensar en la Copa del Rei.

La defensa del Voltregà tornava a posar a prova als calafellencs, que van perdre en el partit d’anada. Aquest cop però la balança s’ha decantat pels locals, que han merescut marcar durant els primers 25 minuts. Un dels més actius han estat Arnau Xaus i Sergi Torné. El ‘6’ tornava al cinc inicial i tot i que encara no es troba en òptimes condicions, forçarà per arribar a la Copa del Rei. El Voltregà ha disposat d’algunes aproximacions amb perill abans del descans i que l’haurien pogut avançar abans del descans, una de les quals ha anat al pal quan quedaven 3 minuts.

A la segona meitat, el CP Calafell s’ha esmerçat més en el xut exterior. El primer gol ha arribat al cinc de la represa i ha arribat per mitjà d’Àngel Rodríguez, en una acció on ha rebut la passada de Palau i, arribant des de darrere de la porteria de Blai Roca, ha estat hàbil per trobar el forat. És el seu vuitè de la lliga regular. Immeditament després del gol el Voltregà ha patit la baixa de Mia Ordeig que ha rebut un impacte de la bola a la boca.

Els verd-i-blancs han anat en línia ascendent i han marcat la segona diana tres minuts després. La jugada neix de la recuperació de París i la combinació de Torné amb Guido ha acabat amb el gol d’aquest darrer, el seu desè de la temporada. El gol ha obligat al Voltregà a buscar la verticalitat i el CP Calafell, sense patir excessivament, ha sabut controlar el tempo del partit i sentenciar-lo a 1 minut 21 segons pel final amb el gol d’Oriol Palau -el seu vuitè del compte particular- culminant la passada d’Arnau Xaus. En els darrers segons també s’ha pogut veure en pista al jove Borja Espinosa.

La victòria deixa al CP Calafell amb 36 punts després de 25 jornades i tanca la lliga regular en la vuitena plaça, ja que les victòries respectives del Caldes davant del Liceo i el Girona a la pista del Palafrugell deixen sense opcions matemàtiques de poder quedar sisens. Això suposarà que els calafellencs no es lliurin de disputar una de les eliminatòries pel títol. El bagatge de l’equip des de la tornada al Joan Ortoll és excel·lent: han guanyat set partits -a Reus, Noia, Igualada, Lleida, Lloret, Palafrugell i Voltregà- han empatat dos -Girona i Caldes- i han perdut només amb el FC Barcelona.

Abans que s’acabi la lliga regular a Lleida el 4 d’abril, arriba la gran cita, la Copa del Rei a La Corunya, el proper 19 de març contra l’Igualada (17 hores, en directe per Calafell Ràdio).