Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CP Calafell seguirà una temporada més a l’OK Lliga!

El CP Calafell seguirà una temporada més a l’OK Lliga!

Els verd-i-blancs guanyen a l'Alcoi (8-4) i s'asseguren la permanència en la penúltima jornada de la lliga. Ara busquen classificar-se per la CERS.

Objectiu complert. El CP Calafell Tot l’Any ha aconseguit aquest diumenge la permanència a l’OK Lliga de forma matemàtica en superar el PAS Alcoi per un contundent 8 a 4. Els verd-i-blancs no han volgut més ensurts i han segellat la continuïtat a màxima categoria de l’hoquei estatal amb un partit magistral davant del cuer i que ha quedat gairebé vist per sentència a la primera meitat.

L’ensopegada a l’anterior jornada davant del Girona CH ha posat en alerta als calafellencs, que han tornat a respondre en un dels moments crucials. Si no es guanyava a l’Alcoi, tot quedava pendent de resoldre’s a Igualada. Però els tres punts s’han assegurat i han guanyat per mèrits propis contra un rival qui, tot i haver baixat fa setmanes, s’esperava que plantés més cara, i encara més tenint en compte les bones actuacions de les darreres jornades i el partit de la primera volta.

De fet, els alacantins només han respòs amb un gol de penal de Carlos Pérez que ha contrarestat la diana inicial d’Àngel Rodríguez quan encara no s’havien complert 2 minuts de partit. La seriositat defensiva i la majestuositat en atac han permès als calafellencs dur el ritme del joc i marcar la pauta en tot moment. Es pot dir que han estat un martell a l’àrea rival. Així, han marcat dues dianes més per encarrilar ja el partit, la que ha suposat el doblet d’Àngel Rodríguez (6’), i la de Sergi Torné (9’), deixant un 3-1 a l’electrònic. Un altre dels protagonistes ha estat Sergi Romeu, qui, encara amb molèsties, ha reaparegut per fi i ho fa fet per la porta gran, amb dos gols al 16’ i al 20’ que han permès als verd-i-blancs marxar amb un contundent 5 a 1 a vestidors. Abans del descans, l’Alcoi ha desaprofitat una falta directa.

La segona part gairebé ha estat un altre monòleg dels locals i s’ha corroborat que el CP Calafell volia tancar la salvació d’una vegada. Dos gols de Joan Vázquez només arrencar han deixat un contundent 7 a 1. Roc Llisa ha pogut reduir la distància fins que Gerard Pujol ha marcat la directa, posant el 8 a 2 al marcador. L’Alcoi ha maquillat una mica més el resultat amb dos gols quasi consecutius a les acaballes que han deixat el 8-4 definitiu en el marcador.

En aquesta segona part Xavier Andreu ha pogut gaudir de minuts sota pals per acomiadar-se de l’afició que ha acudit aquest diumenge a la pista vendrellenca. També ha disposat de minuts el jove Daniel Ferrer. Al final del partit, s’ha desfermat l’eufòria, amb els jugadors, cos tècnic, directiva i aficionats celebrant la tant preuada salvació. Eufòria que també han compartit amb els nois del Juvenil A, que han saltat a pista abans de començar el partit per celebrar amb l’afició la Copa Federació que van aconseguir dissabte davant l’Andorra (4-0).

I ara, a classificar-se per la CERS

Després d’aquesta jornada, el CP Calafell recupera la novena plaça que li havia pres momentàniament el Girona CH, que superava al CP Vic en un altre duel directe per la permanència. Els verd-i-blancs tenen 33 punts i es jugaran precisament el novè lloc amb el conjunt gironí. Si el CP Calafell treu idèntic o millor resultat que els gironins, s’asseguraran la participació a la Copa de la CERS. La darrera jornada es jugarà el proper dissabte 1 de juny. El CP Calafell es desplaçarà a la pista d’un Igualada que no es juga res, mentre que el Girona rebrà un Noia que lluitarà per poder quedar segon classificat.

Per la seva banda, després del descens del PHC Sant Cugat i el PAS Alcoi, queda saber qui seran els altres dos equips que baixaran a l’OK Lliga Plata. CP Vic, CE Vendrell, CP Alcobendas i CH Lloret s’ho juguen tot a la darrera carta.