Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CP Calafell perd i es queda fora de la WS Europe Cup

El CP Calafell perd i es queda fora de la WS Europe Cup

La derrota dels calafellencs a la pista de l'Igualada (7-3) i la victòria del Girona davant del Noia impedeix als verd-i-blancs aconseguir el bitllet europeu

Necessitaven un punt però no l’han aconseguit. I si ells no podien guanyar, el Girona havia d’empatar o perdre. Però han guanyat. Per tant, la combinació de resultats ha estat la pitjor possible i el CP Calafell Tot l’Any es queda fora de la WS Europe CUP -l’antiga CERS- per pitjor goal average que els de la Costa Brava –els dos han acabat empatats a 33 punts-. Malgrat no poder jugar a Europa, la temporada dels calafellencs és notable tenint en compte que s‘ha aconseguit la salvació a dues jornades pel final. D’altra banda, la darrera jornada de lliga ha confirmat els altres dos equips que baixaran. Males notícies pel CE Vendrell, que acompanyarà el CP Alcobendas, el PHC Sant Cugat i el PAS Alcoi a l’OK Lliga Plata.

Els calafellencs han caigut clarament aquest dissabte a la pista de l’Igualada HC (7-3). Tot i que els de l’Anoia no s’hi jugaven res, s’han mostrat superiors als verd-i-blancs durant els cinquanta minuts. Una blava a Àngel Rodríguez ha obert el camí de la victòria als locals al minut 12 amb el gol de Molas. Méndez, Vives i Pla s’han encarregat d’eixamplar la diferència i els locals han marxat al descans amb 4-0 al marcador.

Els verd-i-blancs han tret profit d’una blava només arrencar la segona part per marcar el primer, obra de Joan Vázquez. El mateix davanter ha marcat el segon dels calafellencs, després del cinquè dels igualadins. Méndez i Vives no han donat cap marge als calafellencs. Gerard Pujol ha signat el 7 a 3, maquillant un resultat que ha deixat als de Jordi Esteva sense possibilitats de puntuar.

El Girona CH no ha donat marge a la sorpresa

A mesura que avançava el partit, les possibilitats que els calafellencs anessin a Europa depenien cada cop més d’una ensopegada del Girona davant del Noia. Però els gironins, que a banda d’Europa, abans s’havien de salvar, no han fallat. La primera part ha acabat amb un gol psicològic dels gironins que els ha deixat amb 3 a 2. Tres gols més a la segona meitat han assegurat el triomf i per tant, els verd-i-blancs no han tingut la carambola desitjada. L’empat a 33 punts fa que els de la Costa Brava disputin la WS Europe Cup la temporada vinent per millor goal average. El CP Calafell Tot l’Any tanca la lliga en desena posició amb 9 victòries, 6 empats i 15 derrotes.

El Vendrell diu adéu a l’OK Lliga

El Baix Penedès es quedarà amb només un representant a l’OK Lliga i la temporada vinent no hi haurà derbi. El CE Vendrell se la jugava davant del Lleida i ha acabat perdent per 5 gols a 1. Les victòries del Girona, Vic i del Lloret han condemnat als de Josep Lluís del Riu a l’OK Lliga Plata després de 9 temporades a la màxima categoria. En un curs on baixaven quatre equips, els vendrellencs han quedat avantpenúltims amb 29 punts. Acompanyen així al CP Alcobendas, que li ha tocat el pitjor rival possible, el Barça (2-5), i als ja descendits PHC Sant Cugat i PAS Alcoi. Per la seva banda, han pujat a l’OK Lliga el CP Taradell i el CP Palafrugell.

Foto portada: Imatge d’arxiu partit de la primera volta