Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Un CP Calafell marcat per les baixes es queda a les portes d’empatar el derbi penedesenc (2-1)

Els locals no han pogut tancar el partit fins el darrer minut tot i tenir nombroses ocasions i dominar l’encontre

Diuen que mentre hi ha vida hi ha esperança i el CP Calafell Tot l’Any s’ha tornat a quedar a una passa d’empatar contra un altre rival del ‘tourmalet’, el CE Noia Freixenet (2-1). El derbi penedesenc s’ha decantat pels de Sant Sadurní, que s’ha avançat abans del descans però ha vist com els calafellencs han empatat gràcies a Oriol Palau a la segona part. Després de desaprofitar una directa i un penal i estavellar diverses boles al pal, els de Pere Varias han aconseguit el gol de la victoria a 1 minut 9 segons de la conclusió. Els verd-i-blancs es mantenen vuitens amb 30 punts.

Les absències de Romeu i Torné per lesió han estat un dels condicionats del derbi i ha fet que en la convocatòria per primer cop hi entrés el jove Pol Jansà. Ferran López, que tornava a la pista del seu exequip, ha apostat d’entrada per Serra, Rodríguez, Xaus, Palau i Guido i ha donat entrada a París durant un bon tram de la primera meitat. El monòleg del conjunt local s’ha mantingut durant tota la primera meitat on Martí Serra ha tornat a ser el més destacat dels calafellencs. El domini dels de Sant Sadurní s’ha acabat plasmant amb el gol del seu capità, Aleix Esteller, a poc més d’un minut pel descans després d’una combinació amb Aragonès.

Un avantatge mínim que ha servit perquè els calafellencs no baixessin els braços i seguissin endollats a la segona meitat. I així ha estat, perquè un xut d’Àngel Rodríguez des de mitja pista l’ha desviat lleugerament Uri Palau i ha posat les taules al marcador al 28’. El Noia, que no ha estat al mateix nivell que la primera meitat, ha seguit insistint i ha tingut les més clares amb tres boles al pal i dues més a bola aturada. Primer, amb la desena falta dels visitants al 7 de la represa que ha fallat Manrubia i després amb un llançament de penal a 9 per la conclusió que ha errat Sergi Aragonès.

Com ja va passar amb el FC Barcelona, el rellotge seguía afavorint els interessos dels verd-i-blancs i angoixava als de Pere Varias. Fins que a poc més d’un minut pel final, l’exvendrellenc Jordi Ferrer posava l’1 a 2 definitiu. Els calafellencs han tingut opcions d’empatar fins al final i han fet lluir a Chus Fernández fins a tres vegades, demostrant la seva capacitat per plantar cara a qualsevol equip.

La jornada deixa als calafellencs una mica més lluny de l’objectiu de la sisena plaça ja que el Girona ha empatat i el Caldes ha guanyat al Vic. La derrota del Lleida fa que els calafellencs assegurin aquesta jornada la vuitena plaça i es mantenen amb 30 punts. Sense gaire temps per descansar, els de Ferran López jugaran aquest dimarts a les 21 hores (en directe per Calafell Ràdio) davant el Palafrugell, un rival a qui van vèncer fora de casa.