Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CP Calafell es desfà del Noia i torna a fer vibrar el Joan Ortoll

El CP Calafell es desfà del Noia i torna a fer vibrar el Joan Ortoll

Els calafellencs s'emporten el derbi per 6 gols a 4 en un altre gran partit a casa

La tornada al Joan Ortoll està sent sinònim de victòria pel CP Calafell que aquest dissabte s’ha desfet del Noia per 6 gols a 4. Un derbi penedesenc que ha tingut emoció, gols, targetes blaves i amb un Guido Pellizzari que amb dues dianes ha estat un dels millors jugadors del conjunt calafellenc. També han marcat Sergi Romeu (2), Oriol Palau i Sergi Torné. D’aquesta manera, els verd-i-blancs tanquen el tourmalet amb dues victòries, que deixen els calafellencs amb 12 punts després de 10 jornades.

El partit ha començat de la millor manera possible amb una acció on Guido, prop de la frontal, ha xutat i ha superat la teranyina defensiva dels de Sant Sadurní. Era el minut 1 i, 5 minuts després, els de Pere Varias han trobat resposta a bola aturada en un penal que ha transformat Xavi Costa. La igualtat en l’electrònic ha durat poc perquè els calafellencs no han desaprofitat un penal que ha transformat Sergi Romeu, al minut 7.

El marcador s’ha seguit movent abans del descans amb una altra rèplica visitant, després d’una blava més que rigorosa a Uri Palau que ha propiciat el gol de Manrubia. En la celebració del gol del jugador visitant, Torné ha rebut també una altra blava. Tot i això, els verd-i-blancs han sabut defensar la situació d’inferioritat i quan han recuperat el cinquè home en pista ha arribat el gol de Guido Pellizzari, a la mitja volta, a manca de tres minuts pel descans.

A la represa, el CP Calafell ha disposat d’una directa després de la blava a Sergi Aragonès que no ha pogut transformar però, poc després, ha aconseguit eixamplar la diferència quan s’exhauria la superioritat numèrica dels calafellencs. Ha estat en una combinació Xaus-Romeu que el capità ha acabat empenyent des del segon pal. El Noia, obligat a reaccionar, ho ha tornat a fer i al 33′, Costa, traient partit d’un rebot, ha deixat el 4 a 3 a l’electrònic.

El CP Calafell ha tornat a demostrar per què volia endur-se el derbi quan Uri Palau ha engaltat un xut creuat que s’ha empassat novament el porter visitant. Era el minut 38 i els de Sant Sadurní han tornat a retallar la diferència a cinc minuts del final per mitjà d’Aragonès. La bola aturada ha tingut un pes determinant en el marcador perquè la desena falta d’equip dels visitants ha permès que Sergi Torné posés el 6 a 4.  Un gol definitiu a poc més de dos minuts pel final.

Els calafellencs han resistit en un derbi que ha acabat amb una altra blava, en aquesta ocasió, a Martí Serra, a 28 segons pel final. L’acció ha propiciat el debut sota pals d’un Albert Marimón que ha deixat la porteria a zero en els darrers compassos. Al final, triomf merescut davant d’una afició que veu com el Joan Ortoll està sent, mica en mica, un fortí.