Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Actualitat  / Maria Antònia Margarit: «quan faig ràdio, m’imagino les persones que m’escolten»

Maria Antònia Margarit: «quan faig ràdio, m’imagino les persones que m’escolten»

La reconeguda farmacèutica remarca que Calafell Ràdio ha estat la seva poció de felicitat i que li ha permès comunicar-se amb la seva audiència

Calafell Ràdio – Calafell Televisió fa vocació de servei. El mitjà de comunicació públic de Calafell no tan sols fa els continguts més imprescindibles com són la política, la cultura o els esports, sinó que vol contribuir a que els oïents de l’emissora puguin trobar les solucions dels reptes del dia a dia per ser feliços.

La Maria Antònia Margarit ens ha contagiat de felicitat durant l’any que ha estat col·laborant en aquesta emissora i ens ha volgut explicar tot el que ha viscut en aquesta experiència a la ràdio municipal de Calafell.

Quan fa que col·labores a Calafell Ràdio?

Fa un any i ja porto 53 seccions que porto col·laborant al Calafell Matí amb el «poció de felicitat» i em sento molt il·lusionada.

Com va sorgir la col·laboració?

Va anar de casualitat. Fa temps que faig ràdio, des de quan vivia a Seül. Allí feia ràdio en castellà i m’encantava l’experiència. Fins i tot, m’escrivien cartes, tot i ser farmacèutica. Quan vaig tornar a casa, vaig buscar ràdios i vaig pensar: per què no escrius a Calafell Ràdio, que és aquí mateix? Vaig fer el pas i en Ferran Boqué em va respondre que podria venir a fer ràdio i vaig venir de seguida.

Quina secció has fet aquesta temporada al Calafell Matí?

Fem una secció de felicitat que és diu: poció de felicitat. Són seccions per sentir-te més bé i tenir benestar des d’un punt de vista psicològic i natural. També parlar de l’eneagrama i ajudar a tothom a que siguin feliços.

Fins a quin punt ajuda a comunicar les idees o projectes davant d’un microfon?

Jo crec que ajuda a les persones que comuniquen i als propis oïents. Jo no sento que estic al micròfon com algu fred, sinó que m’imagino a les persones que escolto. Em noto en contacte amb les altres persones i sembla mentida que, a través de la veu, et puguis sentir en contacte amb l’audiència imaginant-los des d’on t’escolten. És la màgia d’aquest mitjà de comunicació.

Quin feedback has rebut dels teus oïents més fidels?

La veritat es que estic molt contenta perquè s’ha reflexat en els curs d’eneagrama perquè els alumnes escolten la secció i es senten molt millor perquè els ajuda a sentir-se millor.

Recomanaries algú de confiança col·laborar a Calafell Ràdio?

I tant que sí!! L’ambient és boníssim i he tingut l’oportunitat de conèixer al Ferran i a tu (Arnau) i sou meravellosos. M’he trobat en un ambient càlid i programes d’aquesta emissora que són acceptats per la seva audiència.

A Calafell Ràdio, busquem nous col·laboradors. Si tens disponibilitat periòdica, envia’ns un correu electrònic a calafellradio@calafell.cat amb l’assumpte “col·laboració ràdio” i explica’ns la teva proposta. Les col·laboracions no són remunerades. Sigues part de la ràdio a Calafell i sent Calafell allà a on siguis.

Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la teva navegació i les teves preferències, entre altres tasques. Si continues navegant, entendrem que acceptes l'ús d'aquestes galetes i la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies