Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Actualitat  / El Patí Calafel ‘dorm’ avui com a setè classificat de l’OK Lliga

El Patí Calafel ‘dorm’ avui com a setè classificat de l’OK Lliga

Avui ha guanyat bé al Software Lleida (5-2) amb gols de Pol Galbas (2), Gerard Vergès, Ferran Rosa i Oriol Palau El Club Patí Calafell Tot l'Any continua sumant victòries i punts. A manca de set jornades per la finalització de la competició ja en suma 35 i avui, dissabte, 'dorm' al setè lloc de la classificació a l'espera de saber

Avui ha guanyat bé al Software Lleida (5-2) amb gols de Pol Galbas (2), Gerard Vergès, Ferran Rosa i Oriol Palau

El Club Patí Calafell Tot l’Any continua sumant victòries i punts. A manca de set jornades per la finalització de la competició ja en suma 35 i avui, dissabte, ‘dorm’ al setè lloc de la classificació a l’espera de saber què farà demà el Voltregà a Vilanova, atès que si l’equip de Sant Hipòlit guanya al Garraf, empataria a punts i amb gol average amb el Calafell però el superaria per la diferència de gols.

El partit d’avui dissabte ha arrencat molt bé pels jugadors de Pere Varias, ja que en dos minuts Pol Galbas ha encarrilat la victòria. A set segons pel descans Lluís Rodero ha reduït la diferència. A la segona part i, des de mitja pista, Gerard Vergès ha aconseguit el tercer gol. Poc després i quan el Lleida estava amb nou faltes, ha vist targa blava el jugador lleidatà Andreu Tomàs i la corresponent falta directa l’ha aprofitat Ferran Rosa per a fer el quart gol.

Ja a la part final el jugador local Oriol Palau ha fet el cnquè, contrarestat segons després amb el gol de Rodero que ha rematat un tir de Nechi. A poc més de 3 minuts i mig, l’entrenador Pere Varias ha donat l’alternativa en aquesta temporada, al porter Xavier Andreu que en el temps que restava no ha rebut cap gol. A 28 segons pel final el Lleida ha arribat a les 10 faltes d’equip i Pol Galbas no ha pogut batre de nou al porter Lluís Tomás.

En resum, nova victòria del Patí Calafell Tot l’Any que està molt aprop d’estar matemàticament salvat del descens. Cal recordar que encara resten 21 punts en joc i el Calafell és a 16 punts del Lloret que està en zona de descens junt el Blanes – pròxim rival del Calafell – i el Vilanova.