Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El Parlem Calafell s’imposa al Girona (4-1)

El Parlem Calafell s’imposa al Girona (4-1)

Els calafellencs aconsegueixen la victòria gràcies al recital de Martí Casas, que amb tres gols van assolir tres punts que els situen en la quarta posició de la Parlem OK Lliga

Imatge del partit entre el Parlem Calafell i el Garatge Plana Girona

El Parlem Calafell es va imposar amb autoritat al vèncer per 4-1 contra un Girona Club Hoquei que va posar contra les cordes als calafellencs, fent treure el seu caràcter competitiu, que els ha permès sumar el sisè partit sense conèixer la derrota.

El Girona sorprèn

El partit va començar amb un Girona que va arribar amb molta insistència a la porteria d’un Gerard Camps que va tornar a demostrar que està en un gran estat de forma. Els gironins van arribar amb les ocasions de Moi Aguirre, Borja Ramon i del capità, Àlex Grau, que van generar oportunitats de gol a la porteria calafellenca i que van fer entendre al públic i als jugadors que aquest no seria un partit fàcil, tal com van dir Ferran López i Gerard Camps, en la prèvia del matx.

El conjunt blanc-i-vermell va ser el primer a donar un cop de puny sobre la taula amb una jugada al minut vuit de la primera meitat, en una combinació per banda dreta de Moi Aguirre i Borja Ramon, que va rematar l’exjugador del Palafrugell, superant a Camps i fent un 0-1 que obligava, una vegada més, a reaccionar el conjunt de Ferran López.

El Calafell no es queda enrere

Si el Club Patí Calafell es caracteritza per alguna cosa, és perquè es un equip que reacciona. El gol va obligar als verds a fer un temps mort per canviar coses i de seguida, van sortir Miras, Casas i Escala al rescat de l’equip. Ben aviat, es va notar la mà d’aquests jugadors perquè un remat de Casas, va acabar amb un contacte del mataroní a Grau i l’àrbitre va assenyalar penal favorable al Calafell. L’especialista en el punt de penal, Sergio Miras, no va perdonar i va superar al primer pal a tota una llegenda com és en Jaume Llaverola, fent l’1-1 en el marcador.

En els últims compassos de la primera meitat, els dos equips van intentar des del xut exterior, trencar la igualtat que reflectia en l’electrònic, fet que no es va produir i abans de marxar al descans, una falta de Àlex Grau a Casas, va servir perquè Grau veies la blava i Martí Casas no va poder aprofitar la directa perquè el xut directe del mataroní es va estavellar al pal esquerre de la porteria de Llaverola i es va arribar al descans amb l’empat a ú i en un escenari obert i on tot podia passar.

Martí Casas torna a mostrar el seu poder ofensiu

La segona meitat va tenir un inici fulgurant pels baixpenedesencs. En el primer minut, una jugada de Jan Escala, la va rebre Arnau Xaus per banda esquerra, que només va haver de mirar a dins de l’àrea per fer la passada de la mort cap a Martí Casas, que va guanyar la posició i va anotar el 2-1 pel Calafell, donant així la volta al marcador.

El show de Casas va continuar perquè quatre minuts després, l’exdavanter del Forte dei Marmi va ser molt atent i es va fer amb el rebot d’un xut de Xaus per introduir la bola a dins de la porteria, per fer el 3-1 que deixava a un Girona tocat i que va veure com se li estava escapant el partit. L’entrenador del Girona, Ramon Benito, no trobava la manera d’anul·lar el davanter del moment en la Parlem OK Lliga, que amb els seus trenta gols, rivalitza per ser el màxim anotador de la lliga amb un jugador d’entitat com és en Pau Bargalló.

Tres minuts més tard, una recuperació de Jan Escala va servir perquè el vilanoví pogués fer una passada a l’espai perquè Martí Casas es fes amb la bola i superés, en l’u contra u, a Jaume Llaverola per fer així el 4-1 definitiu i el seu hattrick del matí d’hoquei que es va poder viure a un Joan Ortoll que va tornar a respondre amb una gran entrada per animar al Parlem Calafell i a la Penya Els Estrellats, que un partit més van tornar a estar al costat de l’equip.

El Girona, sense capacitat per reaccionar

Els gironins, tot i el resultat, van continuar insistint amb xuts exteriors de la mà de Litus Sánchez i jugades de Moi Aguirre, però els calafellencs no van voler concedir més oportunitats al rival i es van concentrar en fer una bona defensa per acabar el partit donant una bona imatge. I així va ser perquè el Girona ja no va poder assolir cap gol més i els tres punts es van quedar a Calafell. Tres punts importantíssims perquè els calafellencs fan el sorpasso al Noia Freixenet i se situen quarts en la classificació general de la Parlem OK Lliga amb 39 punts en una temporada per emmarcar.

El Calafell fa el sorpasso al Noia

Classificació jornada 18 Parlem OK Lliga

Amb la victòria, el Parlem Calafell aconsegueix tres punts que li permeten pujar una posició en la classificació. Els calafellencs fan el sorpasso al Noia Freixenet, que va empatar a dos contra el Liceo, i cauen en la cinquena posició. En canvi, els calafellencs que assoleixen el quart lloc amb trenta-nou punts: dos punts més que el Noia i els mateixos punts que el Reus Deportiu.

Arenys de Munt, el pròxim repte

En la pròxima jornada, la jornada 19, els verds jugaran diumenge, a partir d’un quart d’una de la tarda a domicili contra l’Arenys de Munt, un equip que està disposat a tot per salvar-se i sortir de la zona de descens de la classificació de la Parlem OK Lliga.