Home / Esports  / El Parlem Calafell s’imposa a Vilafranca (1-2)

El Parlem Calafell s’imposa a Vilafranca (1-2)

El conjunt de Ferran López va haver de remar de valent per aconseguir els tres punts davant un Vilafranca combatiu

Moment en què el Parlem Calafell anota el gol de la victòria

El Parlem Calafell va aconseguir tres punts d’or davant un Vilafranca que s’hi jugava quelcom més que tres punts, en el matx corresponent a la quinzena jornada de la Parlem OK Lliga, i que va sortir a guanyar i a complicar les coses a un Calafell que va saber patir per aconseguir tres punts importants per continuar lluitant contra els equips capdavanters del campionat.

Inici fulgurant

El matx va començar molt bé per als calafellencs, ja que al minut quatre de la primera meitat, Jan Escala, va fer un xut exterior i va superar a Xus Fernández fent un 1-0 que donava tranquil·litat al conjunt de Ferran López. Els calafellencs van veure ràpidament com el Vilafranca no anava a tirar la tovallola i va començar a fer un joc vertical i a concentrar els seus esforços en defensar per evitar que els verds poguessin fer més mal.

La primera meitat, els dos equips van tenir diverses oportunitats de gol per engrandir el marcador, però les actuacions de Xus Fernández, que va aturar una directa de Martí Casas, i de Gerard Camps, van fer que el marcador fos més petit del que es va veure en el partit. El Vilafranca no estava disposat de cap de les maneres a cedir i va posar contra les cordes a un Calafell que va haver de treballar de valent per evitar encaixar gols. Quan tot semblava indicar que es marxaria del descans amb el 0-1 favorable al Calafell, una jugada del conjunt blau la va finalitzar Joan Vázquez per posar l’empat a ú en l’electrònic per arribar al descans amb un resultat que mostrava que el partit estava obert i que qualsevol cosa podia passar a la Poliesportiva de Vilafranca del Penedès.

Segona meitat d’emocions fortes

La segona meitat va tenir el mateix guió que la primera, amb un Calafell que va sortir directe a aconseguir el segon gol que pogués trencar l’empat. Els verds van aconseguir el gol al cap de pocs minuts de l’inici de la segona meitat, amb una pèrdua de Gabriel Villares que Jordi Ferrer li va prendre la cartera i el vendrellenc es va plantar sol davant Xus Fernández i el va superar al segon pal fent l’1-2 definitiu que donava els tres punts als calafellencs.

Quedaven quinze minuts per la finalització del partit i els vilafranquins no es van voler rendir i van arribar a la porteria del Calafell amb ocasions clares de gol, però la defensa calafellenca i Gerard Camps van evitar la reacció del conjunt de la capital de l’Alt Penedès arribant així al final del partit amb tres punts que permeten als calafellencs consolidar la cinquena posició amb 30 punts i es troben a només dos punts del Noia Freixenet que en té 32, gràcies a l’empat a dos que els sadurninencs van encaixar contra l’Arenys de Munt.

Classificació jornada 15 Parlem OK Lliga

Benfica i Lleida, els pròxims rivals

El pròxim partit dels calafellencs serà aquest dijous, a partir de les nou de la nit, contra el Benfica portuguès en la primera jornada del grup 1 de la tercera fase de la WSE Champions League, on el conjunt verd voldrà aconseguir els tres punts per començar la fase amb bon peu.

El conjunt del Baix Penedès no tornarà a jugar cap compromís de lliga fins el dimecres, 1 de febrer, a partir de les vuit de la tarda contra el Finques Prats Lleida, en el partit de la setzena jornada de la Parlem OK Lliga.