Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El Parlem Calafell es consolida a la zona alta de la Parlem OK Lliga (3-1)

El Parlem Calafell es consolida a la zona alta de la Parlem OK Lliga (3-1)

Els calafellencs aconsegueixen la vuitena victòria del curs del torneig de la regularitat amb un Gerard Camps immens

El Parlem Calafell va aconseguir la vuitena victòria de la temporada 2022/23 de la Parlem OK Lliga en imposar-se per 3-1 a un combatiu Recam Làser Caldes que va posar les coses difícils al conjunt de Ferran López en un pavelló Joan Ortoll on l’afició va tornar a respondre, tot i jugar un diumenge a la tarda en un horari poc conciliador per l’espectador.

El Calafell colpeja primer

El matx va començar amb un Caldes que va sortir ben d’hora a l’atac, a la recerca d’un primer gol que els calafellencs s’hi van sumar. El perill el va portar en Roger Presas, que va fer mal amb les seves transicions i amb la seva velocitat, en què buscava la mobilitat i el desmarcatge dels seus companys. Enfront, es va trobar a un Gerard Camps que estava decidit a ser el jugador del partit i a què els tres punts s’havien de quedar a Calafell.

Les situacions de domini alternatiu van portar que López i Candami demanessin temps mort per intentar portar el partit cap al seu terreny. Qui en va sortir beneficiat d’aquesta situació va ser el Parlem Calafell, que va trobar el gol en una jugada de Jordi Ferrer, que el vendrellenc va finalitzar amb un xut exterior de pala que va marxar ajustat al pal de la porteria de Jordi Pons i Martí Casas va ser el més llest de la classe fent-se amb el rebot i introduint la bola pel primer pal a dins de la porteria de Pons, fent un 1-0, al minut 16 de la primera part, que va fer esclatar d’alegria a un Joan Ortoll que continuava animant i recolzant al Club Patí Calafell.

La reacció del Caldes

El gol va enfonsar a un Caldes que no trobava la recompensa, tot i les jugades de Cristian Rodriguez i de Roger Presas, que es topaven amb un Camps inspirat i amb molta confiança. Quan tothom pensava que s’arribaria al descans sense sorpreses, una caiguda de Marc González va acabar amb González queixant-se i encarant-se a la banqueta calafellenca en el moment que es feia el temps mort i els àrbitres li van mostrar la targeta blava per conducta antiesportiva. Es va arribar al descans amb l’1-0 i amb un Calafell que tenia un jugador més a la pista.

La segona part va començar amb la superioritat numèrica dels verds, que no la van saber aprofitar i una falta de Curro Fernández, va suposar la blava per Curro i Camps va aturar la falta directa, però la inferioritat numèrica va fer que el Calafell patís en excés en defensa i una jugada col·lectiva del Caldes va acabar amb un xut exterior per banda esquerra de Presas, que Casas no va poder rebutjar i que va superar pel segon pal a Camps, fent l’empat a u que mostrava la igualtat entre els dos conjunts.

El Calafell reacciona

El Calafell va haver de demanar un temps mort per intentar que els jugadors no perdessin l’ànim i per ajustar una sèrie de característiques per tal de poder reaccionar i capgirar el marcador. Els calafellencs es van bolcar en atac, amb l’objectiu de poder aconseguir un gol que al final va arribar de la mà de Sergio Miras, que va anotar el 2-1 al minut 14 de la segona meitat amb una gran jugada personal que va acabar amb un xut de pala que Pons no va poder fer res per aturar-la i que va entusiasmar als aficionats i aficionades del Club Patí Calafell.

Una jugada de Miras, va suposar un penal pels calafellencs que el de Cerdanyola del Vallès no va aprofitar, fallant una oportunitat clara per als calafellencs.

El Calafell posa la directa

El partit va apujar de temperatura amb la blava que va veure en Marcos Blanqué, per una falta sobre el capità del Parlem Calafell, Uri Palau. Martí Casas tenia l’oportunitat de poder anotar la falta directa. Una directa que Casas no va transformar en primera instància, en la segona oportunitat, el mataroní es va topar amb un Jordi Pons que va fer una gran aturada, però, a la tercera, el màxim golejador del Parlem Calafell, va tornar a sorprendre el primer pal a Pons per fer el 3-1 definitiu.

En la recta final del matx, els calderins van anar a l’ofensiva per intentar marcar dos gols que permetés empatar el partit, però es van topar amb la muralla defensiva calafellenca, que no va permetre que marquessin més gols i el partit va finalitzar amb el 3-1 i amb tres punts que permeten continuar somiant en una temporada d’ensomni.

Classificació de la catorzena jornada de la Parlem OK Lliga

La victòria del Parlem Calafell permet que els calafellencs es consolidin en la cinquena posició amb 27 punts i es troben a quatre punts del Reus Deportiu i del Noia Freixenet, que són el tercer i el quart classificat respectivament.

Club Patí Vilafranca, el pròxim rival

El pròxim partit dels calafellencs serà aquest dissabte, 21 de gener, contra el Club Patí Vilafranca en el matx de la quinzena jornada de la Parlem OK Lliga que es disputarà a partir de dos quarts de vuit del vespre a la Poliesportiva de Vilafranca del Penedès.