Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Contra les cordes

Contra les cordes

El Parlem Calafell no aconsegueix superar a un Liceo que va ser superior i es troba en una situació límit per seguir viu en el playoff pel títol de la Parlem OK Lliga

El Parlem Calafell no ha pogut superar a un Deportivo Liceo que ha estat superior als calafellencs en els dos primers partits de la serie de les semifinals del playoff pel títol de la Parlem OK Lliga que es van disputar el passat divendres i diumenge al migdia.

Si el primer partit va seguir un guió molt ajustat entre els dos equips, en el segon partit, el Liceo va portar la veu cantant davant un Calafell que li va costar sortir a l’atac i que va tenir menys ocasions de gol que en el primer compromís.

El Liceo fa un pas endavant

El conjunt de Ferran López va sortir amb els seus millors efectius i amb un objectiu principal: ser sòlids en defensa i no encaixar gols davant d’un conjunt que va sortir amb la finalitat de trobar el gol i anar directe cap a la segona victòria de la sèrie.

El matx va començar malament pels calafellencs quan una paret entre Dava Torres i Sito Ricart, va servir perquè Torres anotés l’1-0 en el minut cinc de partit. Un gol que obligava a començar de zero i a fer un reset pel conjunt del Baix Penedès, que se li complicava el repte de remuntar l’eliminatòria.

El partit es va complicar més quan Jordi Ferrer va veure la blava al minut onze i Alex Rodriguez no va aprofitar l’oportunitat de fer el 2-0 a l’enviar la bola al pal dret de la portería de Serra.

Sense reacció

La tensió va anar pujant al Palacio de los Deportes de Riazor perquè els dos equips eren conscients del que es jugaven i van fer un joc més físic que va suposar una càrrega en el comput de faltes dels dos equips.

L’ocasió més clara dels calafellencs l’ha tingut Sergio Miras en el minut 13 de la segona meitat, quan ha recuperat una bola prop de l’àrea del Liceo i en un u contra u amb Serra, no l’ha pogut superar després de la magnífica intervenció del porter de Sant Hipòlit de Voltregà.

Quan tot semblava indicar que es marxaria al descans amb l’1-0, la poca pressió defensiva dels calafellencs la va aprofitar César Carballeira que ho va intentar dos xuts que van rebutjar els defenses, però el tercer intent, la bola va entrar dins de la portería de Camps, fent un 2-0 que va emprenyar a un Ferran López que era conscient que el Parlem Calafell estava perdent una oportunitat per arribar a la final.

El Liceo sentencia el partit en la segona meitat

El 2-0 va donar motivació i seguretat a un Liceo que en el primer minut de la segona meitat, va tenir una bona oportunitat per fer el 3-0 quan Carballeira va sorprendre a Camps per darrere de la portería i va estar a punt de marcar ajustat al primer pal, però la rematada del defensa gallec no va anar a bon port.

Si el Parlem Calafell ens té acostumats aquesta temporada és a no rendir-se i a remar de valent quan les coses no van bé i els de López es van posar les piles i van fer un pas endavant per intentar igualar el resultat. Jan Escala va tenir una oportunitat molt clara al minut tres amb un xut que Serra va aturar.

L’hoquei a vegades pot ser injust i una ocasió de Ferrer que Serra va aturar i la rápida contra entre Dava Torres i Alex Rodriguez va servir perquè el davanter osonenc fes un 3-0 que estava sent injust per un Calafell que havia millorat la seva imatge.

Reacció insuficient

La reacció dels calafellencs va trigar un minut després, quan una passada de Ferrer, la va aprofitar Arnau Xaus, per rematar al segon pal i superar a Martí Serra per fer un 3-1 que tornava a obrir el partit.

El Liceo va cometre la desena falta i Casas no va poder tornar a superar a un Gerard Camps que es resistia a perdre el matx i Miras ho va intentar en diverses oportunitats, però no trobava la porteria d’un Martí Serra que va tornar a demostrar que és un dels millors porters de la Parlem OK Lliga.

La frustació del Calafell va anar a més quan una falta de Miras, Bruno di Benedetto va posar ràpidament la bola en joc i va agafar desprevingut a la defensa calafellenca i l’astre francés va servir una passada de la mort a Dava Torres perquè fes un 4-1, en el minut 19 de la segona meitat que va fer molt de mal al Parlem Calafell.

El Liceo va fer la quinzena falta i Arnau Xaus no va superar a Serra, desaprofitant una nova oportunitat per entrar al partit. El Calafell es va posar a catorze faltes i el conjunt de Juan Copa ho va aprofitar per apretar en defensa i sortir a l’atac per buscar la quinzena del conjunt taronja.

El Calafell depèn d’ell mateix en el tercer partit

El partit va finalitzar i el Parlem Calafell no va poder superar a un Liceo que va disparat a la final, amb el 2-0 i només necessita una victòria més per accedir a la final. En canvi, els calafellencs han de guanyar els tres partits que resten de la sèrie per arribar a la final comencant pel primer d’ells, que serà aquest divendres, 2 de juny, a partir de dos quarts de nou del vespre al pavelló Joan Ortoll i el podreu escoltar per Calafell Ràdio (107.9 FM), per calafell.tv i per l’app de Calafell Ràdio.