Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Deu segons fatídics, un punt important

Deu segons fatídics, un punt important

El CP Calafell ha empatat amb el Caldes (2-2) i ha deixat escapar una opció de poder encarrilar la permanència. Tot i això, manté el marge de quatre respecte el descens

El CP Calafell Tot l’Any ha sumat un punt més en el seu camí cap a la permanència. N’haurien pogut ser tres tenint en compte que els calafellencs han manat en el marcador fins a deu minuts per la conclusió. Però deu segons fatídics han permès al Caldes equilibrar el marcador amb dos gols que han suposat l’empat a 2 definitiu. Els de Jordi Esteva es mantenen a quatre punts del descens quan queden cinc jornades per acabar la lliga.

Els verd-i-blancs, amb l’absència de Sergi Romeu, han contrarestat l’inici fulgurant dels locals anotant una pena màxima al minut 5, per mitjà de Sergi Torné. Un resultat que s’ha ampliat abans del descans amb el 0-2 obra de Joan Vázquez. El Caldes no ha deixat de generar opcions de perill i s’ha topat en més d’una ocasió amb un magistral Martí Serra, que ha pogut desfer-se del perill en la darrera acció de contraatac just abans del descans. Per la seva banda, Gerard Pujol ha estavellat dues boles al pal.

El Caldes ha seguit la mateixa tònica a la segona meitat. Una i altra vegada ho ha intentat i finalment ha obtingut el premi al minut 40. En un marge de 10 segons, primer Roger Acsensi i després Xavier Rovira han deixat glaçats als calafellencs, que tenien la victòria cada cop més a prop. Els locals però no han pogut culminar la remuntada i el CP Calafell ha sortit viu de la seva visita a la Torre Roja sumant un punt més.

El CP Calafell es manté novè amb 27 punts i manté una distància de quatre respecte el Girona CH, que és qui marca ara la zona de descens en guanyar el seu encontre davant el CP Voltregà i veure com el CE Vendrell perdia davant el CE Noia. Queden cinc finals. La propera, el 27 d’abril a la pista del CP Vic, amb dos punts menys que els calafellencs a la classificació.