Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CP Calafell mereix més i acaba perdent contra el Lleida Llista Blava (1-3)

El CP Calafell mereix més i acaba perdent contra el Lleida Llista Blava (1-3)

Tercera derrota seguida en el dia que Martí Serra tornava al Joan Ortoll

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha tornat a ensopegar per tercera setmana seguida a l’OK Lliga, aquest cop, davant el Lleida Llista Blava (1-3). El conjunt calafellenc ha tingut múltiples opcions i ha pogut neutralitzar a la segona part el gol inicial dels d’Albert Folguera. Els visitants, però, han reaccionat ràpid i s’han tornat a avançar i els verd-i-blancs ja no han pogut equilibrar la balança. En els darrers segons, jugant sense porter, el Lleida ha sentenciat. Els calafellencs es queden amb 3 punts a la taula.

El CP Calafell es mostra en línia ascendent però encara evidencia alguns aspectes: li falta més gol i més rotació a l’equip- Àngel Rodríguez i Sergi Romeu segueixen sent baixa-. De les tres derrotes, segurament la d’aquest dissabte és la que menys reflecteix el marcador final: un CP Calafell que ha generat més i un Lleida que, amb el poc que ha tingut, ha estat més resolutiu. Un duel marcat també pel retorn de Martí Serra a la que va ser casa seva i que ha tornat a evidenciar per què és un dels millors porters de l’OK Lliga. El seu substitut però, Xano Edo, també s’ha reivindicat i ha completat un bon partit.

La primera meitat ha acabat amb 0 a 1. L’opció més clara ha arribat abans d’arribar al 7 amb un xut de Xaus quan ja havia superat mitja pista i que s’ha estavellat al pal. Els lleidatans s’han avançat abans d’arribar al minut 17 en una acció on Vives la serveix cap a Andreu Tomàs i aquest la serveix en curt cap a Jepi Selva, que entrant per l’esquerra, ha avançat fins a superar a Xano Edo (0-1).

En la segona, el CP Calafell ha seguit la tònica de la primera meitat, molt protagonista en atac des de bon començament i posant a prova a Martí Serra, que s’ha tret el perill de sobre. El mateix que Xano Edo, molt resolutiu sota pals. La reacció dels verd-i-blancs ha arribat a 9’22” pel final, amb una recuperació de Mitjans que ha servit la bola cap a un Guido qui, prop del vèrtex esquerre, ha engaltat el xut que ha permès equilibrar el marcador (1-1). El ‘5’ del CP Calafell, molt recuperat de la seva lesió, ha rendit a un bon nivell durant tot el partit.

L’alegria però ha durat poc, en una acció on Jepi Selva l’ha servit cap a Joan Cañellas, que arribava al segon pal sense marcatge per posar l’1 a 2 (42′). Els calafellencs no han trobat la reacció, en un partit on el CP Calafell ha vist com el Lleida es posava amb 9 faltes fins a poc més de 3 minuts per la conclusió, moment en què els verd-i-blancs també han comès la novena. Al final però, cap equip ha arribat a la desena.

L’1 a 3 definitiu ha arribat al darrer minut per mitjà de Jepi Selva en una recuperació, ja que el CP Calafell ha jugat en els darrers instants sense Xano Edo per intentar aconseguir l’empat en el darrer sospir. Al final, no ha pogut ser i el CP Calafell es queda sense poder sumar al Joan Ortoll. La propera cita serà el proper dissabte davant l’Igualada HC.