Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Actualitat  / El Café Crem Calafell Tot l’Any planta cara mitja part al Liceo a la seva pista

El Café Crem Calafell Tot l’Any planta cara mitja part al Liceo a la seva pista

No van poder jugar ni Sergi Romeu (lesionat) ni Marc Vergès L’equip gallec va capgirar el marcador a l’inici del segon període (5-1) Calafell, 5 de Novembre del 2014.- Ahir per la nit el Café Crem Calafell Tot l’Any, va recuperar el partit de la quarta jornada de l’Ok Lliga que tenia pendent amb el Coinasa Liceo, el qual es va ajornar per què

No van poder jugar ni Sergi Romeu (lesionat) ni Marc Vergès

L’equip gallec va capgirar el marcador a l’inici del segon període (5-1)

Calafell, 5 de Novembre del 2014.- Ahir per la nit el Café Crem Calafell Tot
l’Any, va recuperar el partit de la quarta jornada de l’Ok Lliga que tenia pendent
amb el Coinasa Liceo, el qual es va ajornar per què quan s’havia de jugar, l’equip de
A Corunya tenia un jugador a la Selecció Estatal sots 20 que jugava el Campionat
d’Europa a Valongo (Portugal).
Doncs bé, amb les baixes de Sergi Romeu (lesió) i les de Marc Vergès i Xavier Andreu,
el conjunt calafellenc va afrontar un altra llarg viatge ahir dimarts, comptant amb la
col·laboració dels jugadors Jaume Mañé i Israel Seoane, els dos del segon equip, el de
Segona Catalana que va líder inbatut.
L’equip de Sergi Macià ja ens està acostumant a inaugurar el marcador, doncs ho va
fer a la pista del Noia, dos cops davant l’Sporting de Portugal a la Copa de la CERS i
ahir al Palacio de Deportes de Riazor ja que al minut 2, Ferran Rosa es va plantar dins
l’àrea dels locals i va esgavellar la bola al travesser, aquesta va entrar a la porteria però
va retornar a la pista. Els dos àrbitres gallecs, Fran Garcia i Maria Teresa Martínez
Cancelo, no van dubtar en donar gol.
El Café Crem Calafell Tot l’Any va aguantar tot el primer període tot i que l’equip que
entrena Carlos Gil va disposar d’algunes oportunitats per empatar, però David Arellano
va estar un cop més sensacional.
Va ser als primers cinc minuts de la segona meitat quan el Liceo, que també tenia les
baixes del porter Xavi Mailan i del seu company Edu Lamas, va capgirar el marcador
amb dos gols marcats en dos minuts i rubricats per Pau Bargalló i Toni Pérez.
Els dos equips es van anar carregant de faltes. Primer va ser el Calafell i els locals van
disposar d’una directe que va llençar Josep Lamas sense sort degut la bona actuació
del porter Arellano, però la ‘veterana’ col·legiada gallega, Maria Teresa Martínez va
entendre que Arellano havia fet falta al jugador local i va assenyalar penal que el mateix
Josep Lamas va convertir en el 3-1.
Aquest gol va fer mal al Café Crem Calafell Tot l’Any, com després reconeixeria
l’entrenador calafellenc Serg Macià.
Tot i perdre de dos gols, els calafelellencs no van defallir i quan el Liceo va arribar a la
desena falta, Ferran Rosa va disposar d’una falta directe per que va estar molt atent el
porter local Alvaro Shedha. Poc després Patr Bargalló va fer el quart i a manca de tres
minuts pel final, Toni Pérez, el definitiu 5-1. Resumint, es va començar altra cop molt
bé – igual va pasar contra el Noia i en els dos partits de competició europea – però es va
acabar malament.
La única part positiva que s’extreu és que el Café Crem Calafell Tot l’Any no va
desentonar, ha estat el primer equip capaç d’arribar al descans a Riazor amb avantatge
parcial i que el resultat no reflecteix el què es va veure a la pista.
Aquest partit també va ser transmès en directe per l’emissora municipal Calafell Ràdio.
Resultat injust
Al mateix Palacio de Deportes de Riazor, a A Corunya, l’entrenador Sergi Macià
lamentava que el marcador era massa abusiu, “Em sap greu per què aquest resultat no
reflecteix el què hem vist a la pista. Més que per mi, per aquests jugadors que espero
que no els pugui afectar per que estem treballant molt bé, però està clar que no és un
resultat just tot i que el Liceo és l’equip de l’Ok Lliga que fa un hoquei més alegre i
més estructurat”. Macià entén que la clau va ser “que a la primera part tot i que hem
defensat molt bé, no hem realitzat unes contres molt ben definides però hem disposat
d’ocasions per fer algun gol més, però també cal dir que a l’inici de la segona part
ens hem cregut que continuant defensant com ho fèiem tindríem alguna opció, hem
variat coses en atac per arribar i ens ha sortit tot bé però la bola no volia entrar i ens
ha faltat aquest punt de qualitat en definició que hem tingut en els darrers partits i el
Liceo, amb qualitat bàrbara ha aprofitat dues o tres errades que han tingut i el penal,
una mica perillós en el què l’àrbitre pita al principi booling i després canvia a penal”.
Amb Macià coincidia el president del Liceo, Eduardo Lamas, que va augurar que el
Calafell amb l’equip complert aconseguirà molts bons resultats.
FITXA TÈCNICA
Coinasa Liceo: Sheda, Vives, Josep Lamas, Pau i Jordi Bargalló, – cinc inicial -, Pérez,
Carballeira i Mikel Abeal. No van jugar els joves Iñigo Artacho i el porter suplent
Diego Garcia.
Café Crem Calafell Tot l’Any: Arellano, Palau, Rosa, Gerard Vergès i Pol Galbas,
cinc inicial – també van jugar Gabarra i Pol Pàmies. No van fer-ho Israel Seoane i el
porter suplent Jaume Mañé.
Àrbitres: Fran Garcia Romero i Maria Teresa Martínez Cancelo, del col·legi gallec. No
van mostrar cap targeta. Cada equip va er 13 faltes.
Incidències: Molt poc públic al Palacio de Deportes de Raizor en l’entrada més fluixa de