Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CP Calafell guanya al Palafrugell i s’assegura com a mínim quedar vuitè a la lliga (3-2)

Els calafellencs desaprofiten dues penes màximes per tancar el partit i segueixen amb opcions de poder acabar sisens

Calafell Palafrugell

El Club Patí Calafell ha tornat a vèncer al Joan Ortoll en el partit disputat aquest dimarts. Ha estat un triomf més sofert del que es preveia ja que el CH Palafrugell ha tingut opcions d’empatar fins el darrer instant. Els verd-i-blancs afrontaven aquest matx contra un rival que s’està jugant evitar el play off de descens i amb l’objectiu de posar pressió a Girona i Caldes en la lluita per la sisena plaça. Tot i que els seus rivals també han guanyat, la desfeta del Lleida fa que els calafellencs s’assegurin acabar com a mínim vuitens a l’OK Lliga quan queden dues jornades pel final de la competició regular.

Una de les novetats a la convocatòria ha estat el retorn de Sergi Torné, absent en els darrers dos partits per lesió. El reusenc ha pogut disposar de força minuts per recuperar sensacions de cara a la Copa del Rei. Qui encara no hi ha pogut ser és el capità Sergi Romeu, dubte també pel proper partit.

Els calafellencs han brillat més a la segona que a la primera meitat, on s’ha notat el desgast físic dels visitants. El primer gol del partit ha arribat al minut 13 en una acció que ha nascut de l’estic de Xaus. El calafellenc ha avançat des de l’àrea, l’ha deixat per Rodríguez qui li ha tornat i el ‘3’ ha engaltat un xut potent que ha superat ‘Linu’. Els verd-i-blancs no han pogut administrar aquest avantatge i els visitants han estat capaços de reaccionar a poc més d’un minut pel descans. El gol ha estat obra d’Aldrich qui, ben col·locat, ha desviat lleugerament la trajectòria del xut de Garcia des de mitja pista.

Si una Directa aplana el camí…

La segona part ha estat marcada per les accions a bola aturada i amb un CP Calafell que ha estat superior al seu rival. La blava a Pol Vives després de cometre falta sobre Palau ha permès a Arnau Xaus, a l’1 de la represa, posar de nou al seu equip per davant, anotant a més la seva setena falta directa i el seu setzè de la temporada. El gol ha empès al CP Calafell a mantenir a ratlla a un Palafrugell que no generava excessiu perill sobre la porteria de Martí Serra. Les bones sensacions s’han plasmat amb el 3-1. Un gol que ha arribat al minut vuit i que ha signat Guido Pellizzari, després d’una acció precedida d’un xut de Torné des del vèrtex dret.

…els Penals són pedres en el camí

El 3 a 1 ha apropat la victòria als de Ferran López. Una victòria que s’hauria pogut tancar a tres minuts pel final amb un penal que no ha pogut transformar Àngel Rodríguez. Això ha donat oxigen a un Palafrugell que no ha desaprofitat la pena màxima que també ha disposat a 1 minut 2 segons pel final i que ha transformat Marc Figa.

Els visitants han tret el cinquè home en pista deixant ‘Linu’ a la banqueta per anar a buscar l’empat. I ha estat en aquests segons quan el de Xevi Garcia han comès de nou penal. Això ha permès als calafellencs tornar a disposar d’un altre ‘matx ball’ per sentenciar però Torné tampoc ha pogut materialitzar. Això ha deixat un final imprevisible on els verd-i-blancs han hagut d’acabar patint més del necessari perquè els de Xevi Garcia no marquessin el gol de l’empat.

Objectiu: 3 punts davant el Voltregà per posar pressió a Caldes i Girona

Després d’aquesta victòria el CP Calafell es posa amb 33 punts i s’assegura acabar en la vuitena plaça de l’OK Lliga ja que el Lleida es queda a vuit punts amb sis en joc. Els verd-i-blancs encara tenen opcions de poder arribar matemàticament a la sisena o setena plaça. Es troben a quatre del Caldes, que és setè, i a cinc del Girona, que es sisè i s’evitaria 1 ronda de Play off. Els de Ferran López buscaran posar pressió als seus rivals aquest dissabte (20 hores, en directe per Calafell Ràdio) quan rebran a un Voltregà que també es vol salvar de la crema del descens en la lluita que manté amb el Palafrugell. Una zona baixa on el Vic és el primer equip que matemàticament ja no es pot salvar de jugar les eliminatòries per no baixar.