Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Calafell Ràdio  / Programes / Calafell matí

Calafell matí

Xavier Santjuan, Calafell Ràdio

Calafell Matí és el magazín de Calafell Ràdio.

Cada dia, de dilluns a divendres, Calafell Matí fa un recorregut pels temes més interessants de Calafell i comarca. Al programa parlem de salut, alimentació, gastronomia, història, educació, literatura, teatre, cinema, psicologia, esports o veterinària; i tot regat amb molt d’humor. Perquè l’ingredient principal del programa és el somriure. Per això també ens acompanyen personatges força peculiars que ens ajuden a veure la vida amb sentit de l’humor.

A més a més, el programa inclou cada divendres de 9 a 9:30 la secció de participació l’Alcalde a la Ràdio, mitja hora amb l’alcalde responent totes les preguntes que li plantegi la ciutadania. Per a participar truqueu al telèfon 977 699 100 o envieu un missatge de text o de veu a través de WhatsApp al telèfon mòbil 647 751 883.

Calafell Matí, de dilluns a divendres de 9 a 12 h amb Xavier Sanjuan.

Calafell Matí Edició Diumenge
Una hora amb el bo i millor del Calafell Matí de la setmana. Diumenges al matí recuperem els millors moments del magazín matinal de Calafell Ràdio per tornar-los a gaudir en una edició comprimida del Calafell Matí. Les seccions més interessants i els moments més sorprenents tornen a sonar al 107.9 de la FM els diumenges de 12 a 13 h. També en repetició de 2 a 3 de la matinada.

Calafell.tv

Diàlegs al castell: Ramon Ferré

31.12.2016
Diàlegs al Castell és un programa d'entrevistes a representants polítics de tots els grups municipals i altres personatges del municipi. Acabem l'any amb una conversa amb l'Alcalde de Calafell, Ramon Ferré.
160
6
0

Diàlegs al castell: Mossèn Joan Mª Anglès i Batet

24.11.2016
Entrevista al rector de les Parròquies de la Santa Creu i de Sant Pere de Calafell.
136
5
0
Més...