Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Calafell Ràdio  / Programes / Calafell matí

Calafell matí

Xavier Santjuan, Calafell Ràdio

Calafell Matí és el magazín de Calafell Ràdio.

Cada dia, de dilluns a divendres, Calafell Matí fa un recorregut pels temes més interessants de Calafell i comarca. Al programa parlem de salut, alimentació, gastronomia, història, educació, literatura, teatre, cinema, psicologia, esports o veterinària; i tot regat amb molt d’humor. Perquè l’ingredient principal del programa és el somriure. Per això també ens acompanyen personatges força peculiars que ens ajuden a veure la vida amb sentit de l’humor.

A més a més, el programa inclou cada divendres de 9 a 9:30 la secció de participació l’Alcalde a la Ràdio, mitja hora amb l’alcalde responent totes les preguntes que li plantegi la ciutadania. Per a participar truqueu al telèfon 977 699 100 o envieu un missatge de text o de veu a través de WhatsApp al telèfon mòbil 647 751 883.

Calafell Matí, de dilluns a divendres de 9 a 12 h amb Xavier Sanjuan.

Calafell Matí Edició Diumenge
Una hora amb el bo i millor del Calafell Matí de la setmana. Diumenges al matí recuperem els millors moments del magazín matinal de Calafell Ràdio per tornar-los a gaudir en una edició comprimida del Calafell Matí. Les seccions més interessants i els moments més sorprenents tornen a sonar al 107.9 de la FM els diumenges de 12 a 13 h. També en repetició de 2 a 3 de la matinada.

Calafell.tv

Diàlegs al castell: Disco VIP's Calafell

18.02.2017
L'any 2012, la mítica discoteca VIP's de Calafell va reobrir portes després de vuit anys d'absència. En aquesta entrega de Diàlegs al Castell parlem amb dos dels socis i promotors d'aquesta aventura empresarial.
185
4
0

Diàlegs al castell: Ramon Ferré

31.12.2016
Diàlegs al Castell és un programa d'entrevistes a representants polítics de tots els grups municipals i altres personatges del municipi. Acabem l'any amb una conversa amb l'Alcalde de Calafell, Ramon Ferré.
164
6
0

Diàlegs al castell: Mossèn Joan Mª Anglès i Batet

24.11.2016
Entrevista al rector de les Parròquies de la Santa Creu i de Sant Pere de Calafell.
139
5
0
Més...