Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Victòria treballada (3-6)

Victòria treballada (3-6)

El Club Patí Calafell aconseguix la setena victòria del curs davant un Alcoi que no va posar les coses gens fàcils als verds

Moment en que el Calafell celebra un dels gols de la nit

El Parlem Calafell ha tornat a recuperar el camí de la victòria. Els verds es van imposar per 3-6 contra el PAS Alcoi, en el partit de l’onzena jornada de la Parlem OK Lliga que van disputar al pavelló Francisco Laporta de la localitat valenciana.

Inici fulgurant

El conjunt baixpenedesenc es va presentar amb les baixes d’Humberto Mendes i d’un Sergio Miras que tot i anar convocat, encara no es troba en condicions per jugar. Era el tercer partit en set dies que disputaven els calafellencs, però els de López van arrencar el partit realitzant una gran defensa i buscant sorprendre al contracop i amb atacs elaborats. Els calafellencs es van trobar amb el primer gol, obra de Jordi Ferrer al minut tres, gràcies a una jugada entre Ferrer i Casas que el vendrellenc va aprofitar per superar a Grau amb un xut exterior creuat per la banda esquerra.

El 0-1 va aportar tranquil·litat al conjunt verd perquè es podien concentrar en la defensa i en la recerca de bons contraatacs i del xut exterior. Un minut després, una recuperació de Casas, el va aprofitar Arnau Xaus per fer el 0-2 amb una jugada calcada al primer gol. Els dos gols del Calafell van provocar que els blaugranes haguessin de demanar un temps mort per canviar aspectes del seu joc davant l’inici fulgurant dels baixpenedesencs.

Mantenir l’avantatge

L’Alcoi es va centrar en el partit i va posar en dificultats a un Calafell, que tot i els dos gols d’avantatge, ja no trobava facilitats en la defensa dels alcoians. Davant d’aquest fet, els verds van demanar un temps mort per intentar canviar d’estratègia per sorprendre el conjunt que dirigeix en Lorenzo Pastor.

Els calafellencs van seguir apretant i fent una bona defensa davant un Alcoi que no trobava bones solucions i que es veia superat per un Club Patí Calafell que anava pel camí de la victòria.

Domini total

El Calafell no es va conformar amb dos gols i en va voler més. Una pèrdua de Javier Verdú, el va aprofitar Jan Escala per fer la passada de la mort perquè en Martí Casas rematés a plaer, superant a Marc Grau i fent el 0-3 que va complicar les coses pel conjunt local i que va aportar més confiança a un dels equips més en forma d’aquesta temporada.

El tercer gol va anul·lar a l’Alcoi, que va veure com una nova recuperació de Jan Escala, el va aprofitar Jordi Ferrer per anotar el 0-4 al minut 20 de la primera part i que deixava el partit quasi vist per a sentència. Es va arribar a la mitja part amb el 0-4 favorable als calafellencs.

Els verds eixamplen el domini

Els calafellencs es van trobar de seguida amb una falta directa, que es va produir per una enganxada d’estic d’Agustín Gabriel a Martí Casas que el jugador argentí va veure la blava directa. Casas no va perdonar i va fer el 0-5 amb un xut directe al primer pal que va descol·locar a Grau.

El 0-5 deixava el partit sentenciat, però encara quedava una part sencera per jugar-se i tot podia passar entre dos equips que la temporada anterior van ser els equips revelació de la Parlem OK Lliga.

La reacció del PAS Alcoi

Amb el 0-5, l’Alcoi va haver de sortir a l’atac per intentar reduir diferències i sis minuts més tard, es va trobar amb una falta d’Escala a Caco Ceshin que l’àrbitre va treure la blava al vilanoví. Ivan Morales va executar la directa i tot i l’aturada de Camps, va lluitar pels rebots i va aconseguir introduir la bola a dins de la porteria fent l’1-5, al minut sis de la segona meitat, que aportava un xic d’esperança als valencians.

No va passar ni un minut que l’Alcoi, gràcies a una recuperació de Marc Grau, va construir un contracop letal que va finalitzar en Biel Pujades que va rematar al primer toc la passada de Morales, superant al primer pal a Camps i fent el 2-5 que posava la por al cos a un Calafell que només tenia tres gols d’avantatge.

El Calafell sentència

El 2-5 va posar en alerta als jugadors del conjunt verd, que van veure que no es podien relaxar perquè l’Alcoi podia ser capaç d’igualar el partit.

Una recuperació de Jordi Ferrer, la va deixar a Martí Casas que va fer un contracop letal en què va creuar mitja pista per banda esquerra i va superar al primer pal a un Marc Grau que es va veure sorprès per les jugades ofensives que el mataroní va fer durant tota la tarda. Amb aquesta jugada, el Parlem Calafell va anotar el 2-6.

Final vibrant

El PAS Alcoi volia continuar lluitant per extreure alguna cosa positiva del partit, tot i les poques possibilitats que tenia per puntuar. Les probabilitats van augmentar quan faltaven vuit minuts per acabar el matx, una recuperació de Gonzalo Pérez va servir perquè el jugador blaugrana fes una passada a Pujades que va col·locar la bola al segon pal, superant a Camps, fent el seu segon gol del partit amb el 3-6 definitiu.

Encara el Parlem Calafell va tenir temps de fer el 3-7 amb la blava que va veure Ivan Morales i la directa, que la va executar en Martí Casas, va errar amb el xut directe i Grau va realitzar una aturada que va servir per mantenir el 3-6 al marcador i es va acabar el temps amb la victòria dels calafellencs que es van emportar tres punts d’or que els serveix per continuar a la zona alta de la classificació, en la tercera posició de la Parlem OK Lliga.