Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Victòria per la porta gran (4-3)

Victòria per la porta gran (4-3)

El Parlem Calafell es va imposar davant un gran Alcoi que li va plantar cara i va fer treure la millor versió del conjunt de López per poder passar a la fase final de la Lliga Catalana

El Parlem Calafell va guanyar per 4-3 contra l’Alcoi i es va assegurar el passi a les semifinals de la final a quatre de la Frit Ravich Lliga Catalana, que es disputarà la setmana vinent a Santa Perpètua de Mogoda. Els calafellencs van començar molt bé el partit amb el gol que va anotar Arnau Xaus al primer minut de joc. El PAS Alcoi va reaccionar al tram final de la primera meitat amb el gol de Biel Pujadas. Pocs minuts després, Gonzalo Pérez va capgirar el marcador amb l’1-2 i Jordi Ferrer va tornar a igualar el partit amb el 2-2 en l’últim minut de la primera part.

La segona meitat va servir per poder veure el primer gol de la temporada de Curro Fernández, que va fer el 3-2 i Martí Casas no va errar la seva falta directa per anotar el 4-2 amb un excel·lent xut que va sorprendre a Grau. Pujades va fer el 4-3, però el Calafell es va fer fort en defensa en els últims compassos del matx per assegurar-se la victòria i la seva classificació a les semifinals de la competició catalana.

Arribar i moldre

Els calafellencs van començar molt bé el matx amb el gol d’Arnau Xaus, gràcies a una magnífica passada de Martí Casas en el primer minut de joc que va deixar amb un pam de nas als jugadors de l’Alcoi. El gol va donar moral i confiança a un Calafell que va jugar amb seguretat anant pel davant del marcador.

A mesura que anaven passant els minuts, l’Alcoi es va anar recuperant i va defensar millor i començava a aproximar-se a la porteria de Gerard Camps. Els valencians van tenir oportunitats per igualar el matx que van venir de la mà de jugadors com Ferran Formatjé, Gonzalo Pérez o Ivan Morales que van posar a prova a un Camps que va tornar a estar a un bon nivell.

Els verds els costava trobar espais i sorprendre a la defensa de l’Alcoi i Ferran López va haver de demanar temps mort per intentar buscar alguna jugada per sorprendre al conjunt que dirigeix Lorenzo Pastor. Després del temps mort, no van trobar la manera de marcar el segon gol, gràcies a un Marc Grau que va ser un dels millors jugadors del partit.

L’Alcoi va anar a buscar el gol de l’empat i el va aconseguir amb un xut al primer pal de Biel Pujadas que va sorprendre a Camps, fent l’1-1 que tornava a igualar el partit.

La reacció de l’Alcoi i la fortalesa dels calafellencs

Amb el 1-1, l’Alcoi va viure els millors moments del partit, en que els de Pastor es van crèixer i van començar a arribar més a la porteria de Camps i dos minuts més tard, un xut de falta de Formatjé, el va aprofitar Gonzalo Pérez que es va col·locar molt bé per rematar el rebot i introduir la bola a dins de la porteria calafellenca, fent l’1-2 a falta de tres minuts i trenta segons per la finalització del matx.

El Calafell va apretar les dents i va buscar l’empat a la desesperada i Jordi Ferrer va fer l’empat a dos en l’últim minut de la primera part. Un gol que va provocar una explosió d’alegria al Joan Ortoll.

Al final, es va arribar al descans amb el 2-2 que mostrava la igualtat entre els dos equips en un matx que, en aquell moment, qualsevol dels dos equips se’l podria emportar.

Segona part disputada

La segona part es va mostrar, una vegada més, la igualtat entre els dos equips que buscaven el gol per trencar l’empat. El Calafell i l’Alcoi es van fer forts en defensa, fet que va impossibilitar que veiessim gols en el primer tram de la segona meitat.

Una bona jugada ofensiva del Calafell, la va rematar Curro, que va superar a Grau i va fer el seu primer gol de la temporada davant la cridòria i l’alegria d’una Penya Els Estrellats que es va deixar la gola per animar als jugadors, demostrant que estan al costat del club.

Una falta que va realitzar l’Alcoi, els àrbitres no van dubtar i van assenyalar falta directa favorable al Calafell. Martí Casas va executar a la perfecció la falta amb un xut de pala per banda esquerra que Grau no va poder aturar, fent el 4-2, en un moment important del matx. Quedaven onze minuts pel final i els aficionats i aficionades del Calafell començaven a assaborir les semifinals de la competició catalana.

L’Alcoi busca l’empat i es troba amb el mur calafellenc

Amb el 4-2, el conjunt de Lorenzo Pastor no va tenir més remei que anar a l’ofensiva per buscar els dos gols i empatar el partit. L’estratègia els hi va funcionar des d’un bon inici amb el gol que va aconseguir Biel Pujadas, que va fer el 4-3 a falta de vuit minuts per la finalització del partit.

Els valencians buscaven el xut exterior i espais en la defensa dels calafellencs, però el Calafell va fer un partit seriós en defensa i en el moment més decisiu del matx, va tancar amb un candau la porteria de Gerard Camps, evitant que s’encaixes el quart gol i així es va arribar al final d’un partit apassionant.

Classificats per les semifinals de la Lliga Catalana

Amb la victòria, el Parlem Calafell suma sis punts i s’assegura la classificació per la fase final de la competició que organitza la Federació Catalana de Patinatge.

En la fase final, es trobarà amb el Noia Freixenet, l’Igualada i falta per decidir qui passarà a les semifinals en el grup 3, en que Lleida i Caldes, s’ho jugaran tot a un sol partit per decidir qui és el quart equip que passa a les semifinals. Recordem que la fase final es jugarà el cap de setmana vinent a Santa Perpetua de Mogoda.