Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Un CP Calafell superior torna a sumar fora però desaprofita l’ocasió d’escapar de la zona baixa

El CP Calafell mereix més davant el CP Taradell (2-2) i segueix en zona de 'Play Out'

El CP Calafell Tot l’Any ha tornat a sumar un punt aquest dissabte en el segon desplaçament consecutiu en menys d’una setmana. Ho ha fet amb un empat a la sempre complicada pista d’El Pujoló davant el CP Taradell (2-2). Idèntic resultat al de la temporada passada però aquest cop tots els gols s’han vist a la primera meitat. Els calafellencs, superiors al seu rival, s’han avançat en dues ocasions que els de Ferran Moreno han contrarestat. Els verd-i-blancs, tot i sumar, segueixen en zona de perill.

Els dos equips s’han acabat repartint els punts en un duel amb els dos equips immersos en la lluita per la permanència. El CP Calafell ha sorprès amb el seu plantejament, exercint una pressió alta i ofegant la sortida dels locals. No ha estranyat, doncs, que al minut 6 pugés el primer gol al marcador, amb una conducció i definició perfecta d’Eloi Mitjans.

El CP Calafell ha seguit apretant, on ha destacat novament l’aportació de Martí Gabarró en atac. Al minut 12, un penal comès per Dani Rodríguez, en tocar la bola amb el peu, ha obert les portes a Mitjans, qui ha marcat a bola aturada. Ha millorat els registres de l’equip en aquest capítol, a més de tornar a signar un doblet i fer el seu 19è gol de la temporada.

Reacció dels locals

Els locals, que anaven a remolc, no han desaprofitat un penal al minut 16 i que ha transformat Víctor Crespo. Aquest gol ha esperonat als osonecs, que poc a poc han millorat les seves prestacions. Quan semblava que els calafellencs arribarien amb avantatge al descans, han encaixat el gol de l’empat a 23 segons pel final, obra de Benito.

A la segona meitat, el monopoli ha seguit sent pels de Pere Varias. L’exporter calafellenc Albert Dalmau ha tingut feina davant d’un CP Calafell que volia seguir imposant el domini. Una blava a Xaus al 6 de la represa ha estat un contratemps seriós però Dani Rodríguez ha errat la falta directa. I el CP Calafell ha sabut resistir bé la situació d’inferioritat. Els verd-i-blancs han seguit reiterant per intentar buscar el tercer però no han obtingut aquest cop el premi de la victòria.