Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Un CP Calafell amb poc rodatge i amb baixes cau davant el CE Noia (1-5)

Un CP Calafell amb poc rodatge i amb baixes cau davant el CE Noia (1-5)

Els verd-i-blancs reben un càstig massa excessiu en el primer partit de l'any

El retorn a la competició del CP Calafell s’ha saldat amb una derrota aquest dissabte en el derbi penedesenc contra el CE Noia per 1 gol a 5. Resultat massa dur pels calafellencs, condicionats pels pocs entrenaments i amb les absències de Sergi Romeu -per contacte amb cas positiu de Covid-19- i Sergi Torné -per acumulació de blaves-. Els verd-i-blancs han tingut opcions de poder tutejar als visitants en diverses fases en un partit on la bola aturada ha tingut força incidència.

El CP Calafell tornava a l’OK Lliga i ho feia recuperant el primer dels quatre encontres davant el conjunt de Sant Sadurní. Duel també a les banquetes amb Pere Varias i Ferran López enfrontant-se als respectius exequips. Un derbi on els visitants han sortit millor a l’inici i s’han trobat amb un gol matiner d’un inspirat Xavi Costa al minut 5.

El gol ha espavilat als verd-i-blancs que han tingut diverses aproximacions en aquests primers vint-i-cinc minuts. Una primera part on el Noia hauria pogut eixamplar la diferència a 12 segons pel final després que Manrubia errés la directa després de la desena acumulativa dels locals.

Reacció momentània

El CP Calafell ha empatat a bola aturada a l’inici del segon temps. Ha estat amb un penal que ha transformat Eloi Mitjans. L’alegria però només ha durat un minut, quan Costa feia pujar el segon al marcador. Els calafellencs han disposat d’una directa que Martí Gabarró -qui jugava el seu segon partit- no ha pogut transformar. Del possible empat s’ha passat a l’1 a 3, amb Costa signant el hat-trick de la tarda.

Els calafellencs han tornat a disposar d’una nova directa a onze per la conclusió que els hauria pogut tornar a endollar en el partit. Aquest cop Eloi Mitjans no se n’ha sortit. En canvi, Pol Manrubia s’ha redimit marcant l’1 a 4 a nou pel final que ha deixat pràcticament sentenciat el matx. El cinquè i definitiu l’ha fet el seu capità, Aleix Esteller, a quatre pel final.

Escletxa per la Copa i lluita per la permanència

Tot i la derrrota, el CP Calafell encara té opcions remotes de classificar-se per la propera Copa del Rei, una competició que no va poder jugar la temporada passada degut a la Covid-19.

Per aconseguir-ho, els verd-i-blancs, que ara tenen tretze punts, haurien d’aconseguir vèncer els dos partits que ha de recuperar de la primera volta amb el CH Palafrugell (17/02) i Girona (24/02) i estar pendents del goal average amb els gironins ja que els dos empatarien a 19 punts (sempre comptant els números exclusivament de la primera volta, que són els que donen accés a la Copa).

Si més no, els punts que se sumin són essencials en el camí per la permanència. Tenint en compte que els verd-i-blancs també han de jugar el matx pendent amb el CP Vic (primer partit de la segona volta, data per confirmar), els de Pere Varias són ara per ara en zona de descens.

El proper partit del CP Calafell serà el proper dimarts 2 de febrer a les 21 hores (en directe per Calafell Ràdio) a la pista del CH Caldes.