Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / La UE Segur segueix imparable, el CF Calafell suma i l’Athlètic Segur s’estrena guanyant

Els de Fran Marín sumen 3 victòries en 3 partits; els de Josep Vives esgarrapen un punt fora de casa i els de Salvador Pérez s'imposen en el debut

Cap de setmana notable pels equips sèniors de futbol. La UE Segur ha tornat a sumar els tres punts i tot ho compta per victòries aquesta temporada. Contra un rival a priori assequible, els de Fran Marín ha deixat sense opcions a la Joventut Bisbalenca aquest diumenge al Municipal (4-1). El CF Calafell per la seva banda, esgarrapava dissabte un punt del Morell (0-0). L’Athlètic Segur ha començat la lliga guanyant de forma immillorable vencent al Perafort (2-0).

La UE Segur no es vol desenganxar del tren capdavanter. En un escenari propici i una hora poc habitual, les 15.45 hores – degut a la coincidència de dia amb l’Athlètic Segur- Ben el Hadi, un dels nous fitxatges, s’ha estrenat al minut 31, i deu minuts més tard, el també nouvingut Carlos Ariza encarrilava el marcador. Els visitants han estat capaços de reaccionar a la represa per mitjà de Jordi Cruz però no han pogut equilibrar la balança. La tranquil·litat pels calafellencs ha arribat, un cop més, de les botes d’un Guille Pazos que ha anotat dues dianes en cinc minuts en els darrers deu minuts del partit. Aquest resultat deixa la UE Segur en la tercera plaça i com l’equip menys golejat de la categoria, juntament amb l’Atlètic Valls.

El CF Calafell, amb un bon plantejament sobre el terreny de joc, hi va posar ofici i va disposar d’opcions de victòria davant del CD Morell però el marcador no es va moure en els noaranta minuts. Quatre punts en tres jornades deixen els verds en la vuitena plaça del grup 3 de Tercera Catalana.

Per la seva banda, l’Athlètic Segur ha començat amb bon peu la temporada al grup 24 de Quarta Catalana. Els de Salvador Pérez s’han estrenat amb un 2-0 a casa davant un Perafort que enguany ha recuperat enguany l’equip sènior. Salvador Pérez ha alineat algunes de les noves incorporacions de la temporada com Sergi Ribadeneyra, Alessandro Cacia o Rubén Escabia. Els gols els han signat Carlos Gallés al 50′ i Brian Domínguez, qui ha marcat el gol de la tranquil·litat al 89′.

Foto portada: Facebook CF Calafell