Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El Reus Deportiu deixa sense opcions al CP Calafell

El Reus Deportiu deixa sense opcions al CP Calafell

El CP Calafell Tot l’Any ha caigut aquest diumenge de forma clara davant el Reus Deportiu Miró (0-6) en un partit on els verd-i-blancs han pogut plantar cara a la primera meitat, que ha acabat amb mínim avantatge pels roig-i-negres. En la segona, els visitants han imposat el seu domini i han deixat sense opcions als de Jordi Esteva, que es mantenen novens a la taula i a sis punts del descens.

Novament, els calafellencs han realitzat una bona primera part i han desplegat un joc vertical en atac. El primer gol dels visitants ha arribat al minut 17, amb un xut des de l’esquerra de Rodríguez i que agafava per sorpresa a Martí Serra. Els locals han tingut una bona opció d’equilibrar el partit amb un xut al pal de Gerard Pujol.

En la segona meitat, als calafellencs els ha mancat sortir un pèl més connectats i això ha tingut conseqüències en el marcador amb tres dianes en un obrir i tancar d’ulls. Cèsar Carballeira ha firmat el 0-2 amb un xut enverinat des de mitja pista, mentre que el 0-3 ha arribat de falta directa arran de la desena acumulativa dels calafellencs.

Un resultat que deixava el partit molt complicat pels verd-i-blancs, que han seguit patint l’eficàcia golejadora dels del Baix Camp. El 0-4 ha deixat el partit tancat, amb una gran diana de Carballeira, mentre que Marc Julià i el capità, Joan Salvat, han deixat un marcador excessivament contundent tenint en compte el global dels cinquanta minuts. En aquest segon temps, Àngel Rodríguez ha tingut la més clara pels locals, xutant al pal.

Aquest resultat deixa els verd-i-blancs sense sumar aquesta setmana, després de la desfeta patida dimecres davant el Lleida. Els de Jordi Esteva són els novens de l’OK lliga, amb 21 punts, els mateixos que el Voltregà, i segueixen amb un marge de sis respecte el descens.

La “lliga” dels calafellencs, la de la permanència, es reprèn el proper dissabte a la pista del Club Patín Alcobendas (Jornada 19), un rival directe a qui els calafellencs ja van vèncer en la primera volta.