Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / La permanència del CP Calafell haurà d’esperar

La permanència del CP Calafell haurà d’esperar

Els verd-i-blancs cauen davant del CP Vic (6-4) i ara són a tres punts del descens

Revés important pel CP Calafell al Pavelló Olímpic de Vic. Els calafellencs, que s’havien avançat fins en tres ocasions a la primera meitat, van veure com a la segona els locals van donar-li el tomb al marcador. Una segona part més fluixa dels verd-i-blancs, amb una errada en el quart gol, va tenir molt de pes en el fatídic desenllaç. Una desfeta que fa mal per molts motius: per joc, ja que els locals no van ser superiors als calafellencs, i sobretot, perquè deixa ara als de Jordi Esteva a tres punts d’un altre rival directe i que marca el descens, el Girona CH, amb qui es veurà precisament les cares d’aquí a dues setmanes.

Els calafellencs, encara sense el seu capità recuperat, van tornar a demostrar les seves credencials en atac, amb tres gols a la primera meitat. Doblet de Joan Vázquez: el 0-1, en una jugada d’equilibrista, gairebé sense angle, i el 2-3, prop de la frontal amb un potent xut. L’altre gol, obra de Roger Martí, suposava l’1-2, també amb un potent xut i en els darrers segons de superioritat en pista després de l’exclusió a Mangas. Els vigatans van poder contestar els gols calafellencs en dues ocasions. L’1 a 1, després de la directa arran de la blava a Àngel Rodríguez, i el 2-2, obra del seu capità Galán.

El 2-3 al final dels primers 25 minuts era esperançador pels calafellencs. Però a la represa, el Vic va demostrar que també tenia urgències. Tirso es va posar l’equip a l’esquena, firmant l’empat i el 4-3 immediatament després d’un mal rebuig i imprecisió dels calafellencs. Era el minut 33. Aquest gol que va fer molt de mal als verd-i-blancs i els va costar recuperar-se. Els locals en van treure partit i dos minuts més tard, firmaven el cinquè, obra de Mangas. Els calafellencs van buscar la reacció sense fortuna, al contrari que els locals, que deixaven el partit pràcticament tancat amb el gol de Galán al 44′. Roger Martí també va culminar el seu particular doblet amb un gol al 47′ que va servir per maquillar el resultat.

El resultat deixa al CP Calafell desè amb 27 punts i es veu superat precisament pel CP Vic, que en té 28. Queden quatre partits perquè s’acabi l’OK Lliga. La propera cita serà diumenge vinent amb el CE Noia. Una victòria a la pista vendrellenca podria ser una bona oportunitat perquè l’equip es pugui acostar a la permanència, que s’està fent pregar.