Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / L’Àlex Toledo mostra el seu potencial a l’Aragó

L’Àlex Toledo mostra el seu potencial a l’Aragó

El pilot calafellenc del Yamaha MS Racing és el 12è a la classificació general després de quatre curses

La sort no està acompanyant de moment l’Àlex Toledo en el Campionat d’Espanya de Superbikes, tot i que així que pot demostra que segueix progressant i mostra el seu talent a mesura que avança la temporada. Aquest cap de setmana ha disputat dues curses al Circuit de Motorland Aragó. En la primera va acabar en la novena plaça i va marcar la seva millor volta amb un temps de 1.56.853 que el va situar entre les sis motos més competitives. Per la seva banda, a la segona cursa, l’Àlex es va veure implicat en una caiguda originada per Dani Valle que el va impedir puntuar. Així doncs, ha tornat a casa amb 7 punts més en el seu compte particular.

Després de quatre proves disputades en la categoria SuperSport Open 600 -Jerez, Barcelona, València i Aragó- l’Àlex ha sumat 28 punts i és el 12è de la classificació general, amb els mateixos punts que l’onzè classificat. La propera prova, l’avantpenúltima de la temporada, tindrà lloc l’1 de setembre al Circuit d’Albacete.

Foto portada: Facebook @alextoledo55