Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Els veterans del Patí Calafell perden d’un gol amb el Patí Congrés de Barcelona

Els veterans del Patí Calafell perden d’un gol amb el Patí Congrés de Barcelona

Aquest dilluns els veterans del Patí Calafell Tot l'Any han perdut per la mínima davant el Congrés de Barcelona (6-7). Els calafellencs van rebre dos gols inicials dels barcelonins però abans del descans  José Antonio Espinosa 'Epi II' va reduir la diferència (1-2). En els primers 25 minuts Miguel Angel Perin no va poder transformar un penal. A la segona

Aquest dilluns els veterans del Patí Calafell Tot l’Any han perdut per la mínima davant el Congrés de Barcelona (6-7). Els calafellencs van rebre dos gols inicials dels barcelonins però abans del descans  José Antonio Espinosa ‘Epi II’ va reduir la diferència (1-2). En els primers 25 minuts Miguel Angel Perin no va poder transformar un penal. A la segona meitat els visitants sempre van anar per davant al marcador tot i els gols de Frederic Sevé, Xavi Luna, de penal, Sevé i Perin que va establir un esperançador (5-6) però a la jugada següent el Calafell va rebre un altra gol tot i les bones intervencions del porter David Tutusaus.

Cal dir que el millor jugador visitant va ser Marc Montardit, el dorsal 27.

A manca d’un minut i 24 segons, Epi va fer el sisè gol però ja no hi havia temps material per a empatar. Bon arbitratge del reusenc Alberto López Vega.