Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El Parlem CP Calafell tanca la pretemporada amb una desfeta davant el Forte dei Marmi (3-4)

Els verd-i-blancs tutegen al conjunt de Pedro Gil i Marc Gual

El Parlem Club Patí Calafell ha perdut per la mínima aquest divendres davant el Forte dei Marmi (3-4). Comandats per Pedrito Gil, que ha signat un hat-trick, l’equip de la Serie A1 italiana ha capgirat el 3 a 1 que havien aconseguit els calafellencs. Els verd-i-blancs han afrontat el darrer test de pretemporada abans del debut a l’OK Lliga del proper divendres.

Els visitants també acudien a Calafell amb un altre vell conegut de l’OK Lliga, Marc Gual, qui ha despenjat els patins després de dos anys com a delegat del FC Barcelona. El conjunt italià ha plantejat un partit molt intens, especialment en el primer tram del matx.

El CP Calafell s’hauria pogut avançar amb un penal sobre Gabarró que no ha pogut transformar Miras al minut 16. Acte seguit Gil ha estavellat la bola al pal i ell mateix s’ha redimit marcant el primer de penal, en una jugada iniciada per ell mateix (20′). Els verd-i-blancs han empatat un minut després en una acció on Ferrer ha assistit a Xaus.

El CP Calafell arrenca bé però es veu superat

La segona part ha arrencat amb dos gols en menys d’un minut. El 2 a 1 el feia Sergio Miras de penal i el 3 a 1, Martí Gabarró, de falta directa. Un minut després, Sergio Festa escurçava la diferència. El millor del Forte dei Marmi, Pedro Gil, tornava a entrar en acció. Al minut 34 feia el gol de l’empat i al 43 culminava la remuntada. Amb un ritme inferior al de la primera part, els calafellencs no han pogut aconseguir neutralitzar el marcador en els darrers compassos. Tot i així, han aconseguit plantar cara al seu rival i s’han mostrat molt competitius durant els cinquanta minuts.

A punt per l’OK Lliga

Abans de començar el matx s’han presentat els components de la plantilla d’aquesta temporada. L’equip tanca una pretemporada on ha arribat als quarts de final de la Lliga Catalana (va vèncer en la fase de grups al CH Caldes i al CH Palafrugell i va caure als quarts davant el Lleida Llista), va empatar en un amistós davant del CE Noia (3-3) i va perdre contra el Sant Just (3-6), a més de la desfeta d’aquest divendres per 3 a 4.

L’equip ja pensa en el debut a l’OK Lliga. Els verd-i-blancs s’enfrontaran al PAS Alcoi el proper divendres 17 de setembre a les 20.30 hores al Joan Ortoll. Serà ja, la primera prova de foc per veure què és capaç de fer aquest equip en una temporada il·lusionant.