Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El Parlem Calafell mostra la seva fortalesa davant el Voltregà (4-2)

El Parlem Calafell mostra la seva fortalesa davant el Voltregà (4-2)

Els calafellencs treuen el seu caràcter per remontar un 1-2 advers en una segona meitat on Martí Casas va tornar a sobresortir amb tres gols

L'alegria dels jugadors del Parlem Calafell al final del partit per haver aconseguit tres punts importants

El Parlem Calafell va aconseguir una victòria treballada davant un Club Patí Voltregà que va fer suar de valent als calafellencs. Sergio Miras va assolir el primer gol en el primer minut de joc. Aleix Molas va realitzar l’empat en un rebot, a dins de l’àrea calafellenca, que l’osonenc va rematar a l’aire, superant a Gerard Camps i Pol Molas va anotar l’1-2 al minut 6 de la segona part, sorprenent al segon pal a Camps després d’un xut ras d’Èric Vargas. El Calafell va reaccionar mitjançant Martí Casas, que va anotar tres gols seguits en només tres minuts de joc, posant el 4-2 definitiu al marcador que continua mantenint als calafellencs a la zona alta de la classificació de la Parlem OK Lliga.

Inici fulgurant

Els verds van iniciar el partit de la quarta jornada de la Parlem OK Lliga amb molta força perquè una jugada personal de Sergio Miras va significar el primer gol del Calafell, que va fer aixecar del seient als aficionats i aficionades que van assistir al pavelló Joan Ortoll de Calafell per veure el primer partit oficial del Parlem Calafell a casa seva. Els calafellencs els va donar confiança el gol aconseguit davant un Voltregà que li va costar entrar en el partit, però que, a mesura que anaven passant els minuts, els voltreganesos es van concentrar més en el joc i es van fer forts en defensa, dificultant el joc ofensiu del Calafell fins al punt que Ferran López va haver de demanar un temps mort per buscar solucions per trencar la solidesa defensiva dels osonencs.

La reacció del Voltregà

El Voltregà va començar a arribar amb perill a la porteria de Camps amb ocasions que provenien de les mans de Gerard Teixidó, de Jordi Burgaya i d’Humbert Serra. Una jugada de Serra que va provar el xut i el va rebutjar Jan Escala i Aleix Molas es va fer amb el rebot, superant la defensa de Jordi Ferrer i sorprenent al primer pal a Gerard Camps fent l’1-1 que va ser un gerro d’aigua freda a un equip que havia tingut un inici fulgurant i que veia que el camí de la victòria no seria gens senzill.

Aquí no van acabar els problemes perquè una entrada amb el patí d’Escala a Humbert Serra va acabar amb la blava pel vilanoví i una falta directa pels blanc-i-blaus, que tenien l’oportunitat de realitzar l’1-2 i completar la remuntada. Un dels especialistes de l’equip que dirigeix en Lluis Teixidó en les faltes directes és en Gerard Teixidó, que va agafar la responsabilitat d’executar la falta, però un inspirat Gerard Camps va dur a terme una magnífica aturada que va mantenir l’empat al marcador. El Calafell continuava jugant amb incomoditat en atac davant un Club Patí Voltregà que es mantenia fort en defensa i així es va arribar al descans amb l’empat a ú al marcador.

Segona part màgica

La segona part va començar amb un Calafell decidit a trencar l’empat i a què els tres punts es quedessin al Joan Ortoll davant un Voltregà que concentrava les seves forces en la defensa i en fer mal als calafellencs al contraatac. I així va ser, perquè un xut, per banda esquerra, d’Èric Vargas el va aprofitar Pol Molas que va sorprendre a tothom i es va col·locar al segon pal en el moment adequat per rematar el xut de Vargas i superar a Camps fent un 1-2 que suposava capgirar l’1-0 dels calafellencs i dibuixava un nou escenari de partit favorable als voltreganesos.

Els calafellencs es van haver de posar les piles per evitar marxar del partit i els de López van posar una marxa més i va aparèixer el millor jugador del Parlem Calafell, Martí Casas. Primer, per realitzar l’empat a dos, que va venir després d’una gran passada de Sergio Miras i Casas va agafar l’autopista per fer una excursió per banda esquerra, superant a Vargas i definint davant Estrada fent el 2-2 que va animar a un públic que va tornar a creure en la victòria.

No va passar ni un minut que Casas li va prendre la cartera a Vargas i se’n va anar sol davant Miquel Estrada, superant a Humbert Serra i fent la passada de la mort per Jordi Ferrer, que no va poder rematar bé i el mataroní es va fer amb el refús per introduir la bola a dins de la porteria i fer el 3-2 que suposava tornar a la normalitat. El show no es va acabar perquè una altra passada de Miras, la va aprofitar el màxim anotador de la Parlem OK Lliga per trencar la cintura de Vargas i definir a la perfecció, superant a Estrada i fent el 4-2 definitiu que assegurava tres punts que es quedaven al Joan Ortoll.

El Voltregà va intentar reaccionar amb el temps mort que va demanar Ferran López, quan faltaven deu minuts per finalitzar el matx, però el Calafell va guanyar autoritat i seguretat amb els tres gols que va aconseguir Casas en tres minuts i que sumen 15 gols en quatre partits oficials disputats, una xifra escandalosa d’un jugador que s’ha convertit en l’ànima del Calafell.

Una entrada de Dídac Alonso en la recta final del matx va suposar la blava a Alonso i Martí Casas tenia l’oportunitat de fer el 5-2 de falta directa, però el mataroní no va poder superar a un Miquel Estrada que tot i els gols encaixats, va ser un dels millors jugadors del partit per part del Voltregà i ja no hi va haver temps per més i la Penya Els Estrellats i els aficionats verds van esclatar d’alegria perquè van sumar tres punts que els manté invictes i els permet estar en els llocs de privilegi de la Parlem OK Lliga.

Classificat entre els millors de la Parlem OK Lliga

Imatge amb la classificació actual de la Parlem OK Lliga

Els calafellencs es troben en la cinquena posició amb nou punts de nou possibles i un partit menys i es troben a tres punts del Futbol Club Barcelona i del Hockey Club Liceo, a un del Reus Deportiu i sumen els mateixos punts que el Noia Freixenet, però amb pitjor goal average, i que fa que actualment es trobi classificat en el cinquè lloc de la classificació.

Homenatge als campions de la Taça Llatina

Els campions de la Taça Llatina fent-se una foto de familia després del passadís

Els veterans del Club Patí Calafell van ser homenatjats pel públic assistent i pels jugadors del primer equip calafellenc abans del partit contra el Club Patí Voltregà amb un passadís pels campions de la Taça Llatina, que ens van imposar en la categoria de més de quaranta-cinc anys en el torneig que es va disputar a principis de setembre a la localitat portuguesa d’Alenquer, demostrant el seu gran nivell d’hoquei sobre patins i posant Calafell, una vegada més, en el mapa de l’hoquei sobre patins europeu.

I ara, la WSE Champions League

Després de la victòria contra el Voltregà, els calafellencs no s’aturen i es prepararan per afrontar la seva primera participació a la World Skate Europe Champions League. Els verds disputaran la primera fase a Gèneve, a Suïssa, on s’enfrontaran als rivals, on es troba enquadrat al grup C, que seran contra l’equip amfitrió, el Noisy-le-Grand francès i el Valdagno italià. Un grup enganyós i que posarà les coses difícils als de Ferran López, que hauran de treure el seu millor nivell per classificar-se per la segona fase i per jugar tres partits en tres dies, del 30 de setembre fins al 2 d’octubre. Un repte majúscul per un equip que vol continuar fent història.