Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Actualitat  / El CP Calafell torna a assaborir la victòria guanyant al CP Taradell (5-4)

El CP Calafell torna a assaborir la victòria guanyant al CP Taradell (5-4)

Un gol decisiu de Torné en el darrer minut permet sumar el primer triomf a casa. Xaus (1) i Mitjans (2) també marquen

Quedaven quaranta segons pel final i… Sergi Torné va tornar l’alegria a l’afició que, tot i no poder assistir al Pavelló Joan Ortoll, va recolzar l’equip des de l’exterior i des de casa. Va ser en el 5 a 4, un gol psicològic que trencava la ratxa de 3 desfetes seguides i suposava la primera victòria com a locals. Els calafellencs superaven així a un CP Taradell combatiu i amb l’exporter calafellenc Dalmau i Dani Rodríguez com a grans figures. El partit, a més, va servir perquè reaparegués el capità Sergi Romeu, permetent donar més oxigen a un equip que acumulava molts minuts en pista en les darreres jornades.

Amb un guió similar al de la temporada passada, el partit va ser un recital de rèpliques i contrarèpliques. El primer gol arribava al 3 de partit, per mitjà de Víctor Crespo. El jugador visitant va travessar mitja pista i es va inventar un xut llunyà que sorprenia a Xano Edo. La reacció del Club Patí va arribar a bola aturada, en un penal que es va haver de repetir. Eloi Mitjans, a la segona, no va fallar i va equilibrar la balança (1-1).

Els de Ferran Moreno però van tornar a contestar i van neutralitzar en menys d’un minut aquest gol. Una blava a Torné va donar la opció de la directa a Dani Rodríguez, que avançava novament als blanc-i-blaus (1-2).

Remuntada abans del descans

Els calafellencs van tornar a demostrar capacitat de reacció i van capgirar el partit abans del descans. Al minut 18 Arnau Xaus tornava a posar l’empat al marcador en una gran acció on arrencant des de l’esquerra, feia la mitja volta i culminava amb un xut que superava Dalmau.

Els verd-i-blancs van disposar de dues opcions a bola aturada per avançar-se. A poc menys de 3 pel descans, l’àrbitre treia la blava a Víctor Crespo però Xaus no podia materialitzar. Tot i això, en la mateixa acció l’àrbitre assenyalava penal a Solé, que cometia falta sobre el propi Xaus. Eloi Mitjans tenia la opció però tampoc va poder anotar el gol.

Un gol però, que va arribar finalment a 13 segons pel descans, amb una conducció de Palau i l’assistència cap a Sergi Torné, que inaugurava el seu compte particular (3-2).

Igualtat a la represa

A la segona part el partit va seguir la tònica de la primera. Al minut 3 el CP Taradell tornava a empatar el matx amb una nova directa, aprofitant la desena falta acumulativa dels locals. Novament, Dani Rodríguez veia porteria. I en aquest intercanvi de cops, el CP Calafell es va avançar en el marcador un minut després. Eloi Mitjans tornava a veure porteria després de culminar la passada a l’espai d’Arnau Xaus (4-3).

Els dos conjunts podrien haver marcat a bola aturada, després que l’àrbitre assenyalés penal en les respectives àrees. Eloi Mitjans i Víctor Crespo van ser els llançadors.

El CP Taradell va tornar a equilibrar el partit al minut 37, en una falta directa que també es va haver de repetir a l’avançar-se la defensa calafellenca. Tot i que en la primera Edo l’havia aturat, en segona instància, Dani Rodríguez signava el seu particular hat-trick de la tarda (4-4).

Torné, decisiu

Els de Pere Varias encara tenien temps per buscar el gol de la victòria i van reiterar en la porteria de Dalmau, que va salvar al seu equip momentàniament. El protagonista dels darrers minuts va ser Sergi Torné, que va disposar d’una falta directa a 1 minut del final.

I tot no poder materialitzar, el ‘6’ del CP Calafell va tornar a demostrar que és un jugador decisiu. A 40 segons pel final es redimia en una acció on no perdonava i a la mitja volta, superava a Dalmau. Un gol que va acabant sent decisiu i donaria la victòria als de Pere Varias.

Els calafellencs sumen la segona victòria de la temporada i sumen sis punts en cinc partits disputats, pendents de jugar a Igualada. El proper rival serà el FC Barcelona, un partit previst pel 10 de novembre.