Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CP Calafell guanya amb autoritat al CH Caldes en la seva estrena a la Lliga Catalana (3-5)

Cop d'efecte dels verd-i-blancs en el primer partit de la temporada 2021/22

El CP Calafell ha guanyat aquest dissabte al CH Caldes per 3 gols a 5 en el primer partit de la fase de grups de la Lliga Catalana disputat a Sant Feliu de Codines, degut a les obres que es duen a terme al Pavelló de la Torre Roja. Els verd-i-blancs han plantejat un partit molt seriós i a la primera meitat ja guanyaven per 1 gol a 4. Sergi Miras (2), Jan Escala (2) i Martí Gabarró han marcat pels visitants i l’exverd-i-blanc Ferran Rosa els tres dels locals.

Els de Ferran López, qui ha iniciat la seva segona etapa a la banqueta calafellenca, han tingut una estrena immillorable de la temporada en una competició que, tot i servir de preparació, és oficial i permet veure en acció les noves incorporacions. El primer cinc inicial l’han format Xano Edo, Jordi Ferrer, Sergi Miras, Humberto Mendes i Arnau Xaus.

El CP Calafell ha estat superior en la primera meitat i s’ha avançat al minut 4 amb un gol de Sergi Miras, que s’estrenava contra el seu exequip. El mateix jugador ha vist una blava un minut després, generant una falta directa que ha aprofitat Ferran Rosa per empatar el matx.

Els verd-i-blancs han sabut reaccionar amb rapidesa i al minut 14 s’han tornat a avançar amb un gol d’un altre dels nous fitxatges, Jan Escala. El mateix jugador, un minut després, marcava l’1 a 3, aquest cop, de penal. La superioritat s’ha plasmat de nou i Sergi Miras feia el quart al minut 21, jugant amb un home més després de la blava al local Blanqué per protestar.

El CP Calafell no perdona i el CH Caldes presenta batalla

Els verd-i-blancs han seguit en la mateixa tònica en l’arrencada de la segona part i al minut 27, Martí Gabarró feia pujar el cinquè amb una directa, després de la desena acumulativa dels vallesans. Xano Edo, al minut 30, ha evitat el gol dels locals, arran de la desena acumulativa dels calafellencs.

En aquest tram de partit cal ressaltar una blava a Jordi Ferrer per protestar, que ha precedit el segon gol de Ferran Rosa, al minut 33. El CP Calafell ha tornat a disposar d’una directa que no ha pogut materialitzar Gabarró, a cinc per la conclusió. A manca de dos minuts, Rosa ha fallat una directa després de la quinzena dels verd-i-blancs però ell mateix, en el mateix minut, ha marcat el 3 a 5 que ha acabat sent definitiu.

Els calafellencs sumen els tres primers punts de la classificació del grup 2 i donen la primera passa cap als quarts de final (passen els dos primers de cada grup). El CP Calafell jugarà dimecres vinent al Joan Ortoll el segon partit de la fase de grups contra el CH Palafrugell, a les 21 hores.

Foto portada: Jordi Graell