Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El Club Gimnàstica Calafell suma sis podis al Campionat d’Espanya i Miquel Mañé es torna a proclamar campió

El club aconsegueix la tercera posició per equips en el torneig disputat a València

El Club Gimnàstica Calafell ha aconseguit sis podis en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Aeròbica que es va celebrar de l’1 al 4 de juliol al Poliesportiu El Cabanyal de València. Cal destacar la primera posició del Miquel Mañé en el nivell 8 individual masculí. El calafellenc torna a repetir títol en aquest certamen i segueix sumant èxits en un any brillant on ha aconseguit proclamar-se campió del món de gimnàstica aeròbica en la categoria Sènior.

També va pujar al podi la Sònia Vidal, que finalitzava segona en el nivell 7, en individual femení, i el Ferran González, tercer en l’individual masculí. Ambdós components també signaven la segona plaça en el nivell 7 parelles.

I també en parelles, la segona posició també se l’enduien la Martina Torà i l’Èric Gutiérrez. Finalment, el trio format per la Judith Cano, Èrika Tamayo i Sònia Vidal, obtenien el tercer lloc en el nivell 7. Els calafellencs, a més, van finalitzar en el tercer lloc per equips.