Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CP Calafell s’encalla a Girona i no tanca la permanència

El CP Calafell s’encalla a Girona i no tanca la permanència

Partit fluix dels verd-i-blancs davant d'un rival amb més urgències. Els de Jordi Esteva tenen una nova opció davant l'Alcoi

El CP Calafell haurà d’esperar com a mínim una setmana per segellar matemàticament la permanència a l’OK Lliga. Aquest dissabte l‘equip s’ha mostrat lluny de la seva millor versió i ha encaixat un dur correctiu a mans d’un Girona CH que lluitarà fins el final per eludir el descens (5-1). Els verd-i-blancs es mantenen novens amb 30 punts però ara a 3 del descens. En queden 6 en joc. Guanyant a l’Alcoi, la permanència serà automàtica. Si no, caldrà esperar possibles ensopegades o jugar-se-la en el darrer partit davant l’Igualada.

El Girona CH ha anat des del primer minut a per una victòria que sabia que el deixava viu en la lluita per la permanència. I s’ha posat per davant amb dues dianes que han arribat de penal i que ha transformat en ambdós casos Pelícano. Era el minut 8. Dos minuts després ha arribat la reacció calafellenca amb una internada i un bon xut de Gerard Pujol. Un resultat que s’ha mantingut fins el descans.

La segona meitat ha estat gairebé per oblidar. Els verd-i-blancs no han trobat resposta al joc dels locals, que han vist ràpidament porteria només començar. Oriol Garcia, venint des del darrere, ha trobat el forat per sorprendre Martí Serra (3-1). El porter calafellenc, tot i rebre cinc dianes, també n’ha tret diverses durant el matx. Pelícano ha completat el seu hat-trick (4-1) i Palazón ha fet el darrer dels locals.

El proper diumenge 26 de Maig, el CP Calafell tindrà un altre matx ball davant el PAS Alcoi, que tot i haver baixat ha vençut a un PHC Sant Cugat que està virtualment descendit. El perjudicat de la jornada ha estat el CH Lloret, que ha empatat amb el CP Voltregà i cau a l’avantpenútim lloc. El Girona CH, tot i vèncer, segueix en descens, ara però amb 27 punts. El CE Vendrell, en canvi, dóna una altra passa endavant en superar l’Igualada a domicili i es col·loca amb 29 punts, els mateixos que el CP Vic i el CP Alcobendas.