Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CP Calafell remunta a l’Igualada i tanca el 2019 amb una altra victòria (4-3)

Els verd-i-blancs aixequen un 1 a 3 amb una segona part esplèndida dels calafellencs. Torné marca tres gols i Rodríguez l'altre.

Victòria psicològica del CP Calafell Tot l’Any aquest dissabte al Joan Ortoll davant l’Igualada Rigat HC (4-3). Els de Ferran López han remuntat un 1 a 3 amb una gran segona meitat on l’Igualada s’ha acabat desendollant d’un partit que semblava que tenia sota control. Els verd-i-blancs han tornat a demostrar que són capaços d’aixecar els marcadors adversos i els gols de Rodríguez i un excel·lent Sergi Torné (x3) han capgirat un marcador que suposa la quarta victòria en quatre partits al remodelat Joan Ortoll. Els calafellencs comencen amb bon peu la segona volta i, a més, escalen una posició. Ara són setens amb 21 punts, després de catorze jornades.

Si el CP Calafell ja va tenir opcions d’endur-se la victòria al Pavelló de les Comes però no va sumar cap punt, aquest cop les sensacions han estat molt similars. Especialment si ens fixem en els deu primers minuts amb un CP Calafell bolcat a l’atac i que ha disposat de múltiples opcions. Els visitants però han estat els primers en avançar-se al minut 9 després de robar una bola que ha propiciat la contra de Méndez i ‘Teti’ Vives, qui ha acabat materialitzant.

Els de Cesc Linares no han tardat gaire en marcar el segon en una situació semblant a la del primer, en una acció que neix d’una passada que intercepten els de l’Anoia, llencen l’atac Marc Palau i Jordi Méndez, avançat, acaba fent pujar el segon al 10′. Els calafellencs han disposat d’opcions per retallar la diferència i han errat per primer cop un penal aquesta temporada. Amb el 0-2 s’ha arribat al descans.

A la represa, el CP Calafell seguia mereixent el gol i finalment ha arribat gràcies a una triangulació entre Guido, Xaus i Torné que el reusenc ha acabat materialitzant (28′). Aquest 1 a 2 però ha estat un miratge perquè en la següent acció Vives ha engaltat un xut potent des de mitja pista que ha posat novament amb dos gols d’avantatge als igualadins (1-3). Un gol que, lluny d’empetitir al CP Calafell, l’ha fet estar més que mai endollat el partit.

El factor mental ha tingut un pes decisiu per culminar la remuntada. Quedaven 10 minuts per la conclusió quan Àngel Rodríguez, en una gran acció individual, ha passat per darrere de la porteria de Deitg per trobar el forat i col·locar-la perfectament, fent pujar el 2 a 3. Un gol important que posava pressió als visitants. Els de Cesc Linares han vist com el CP Calafell anava decidit a per l’empat, que ha aconseguit Sergi Torné engaltant un xut prèvia passada d’Uri Palau.

Quedaven poc més de quatre minuts i el partit començava de zero pels dos conjunts. Els verd-i-blancs sabien que tenien opcions de victòria i han anat decididament a pels tres punts. No havien passat encara trenta segons quan novament, Sergi Torné, que arribava des de l’esquerra, ha progressat i ha superat a Deitg culminant la remuntada quan quedaven 4 minuts i 18 segons. El CP Calafell ha mantingut a ratlla als visitants que han marxat sense cap punt del Joan Ortoll.

D’aquesta manera, el CP Calafell suma la quarta victòria al Joan Ortoll d’ençà de la seva remodelació, vencent a Reus, Noia, Lleida i Igualada i fa d’aquest un autèntic fortí. A més, encadena la segona victòria seguida en una setmana on, a més, s’ha classificat per la Copa del Rei. La millor forma d’acomiadar un 2019 per recordar. Els calafellencs descansaran fins el proper 4 de gener, quan es desplaçaran a la pista del Vic.

Foto portada: OK Liga TV