Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CP Calafell li posa difícil la victòria al Deportivo Liceo (1-2)

El CP Calafell li posa difícil la victòria al Deportivo Liceo (1-2)

Un gol de Sergi Torné a cinc minuts pel final permet als calafellencs tenir opcions de puntuar davant el líder

El CP Calafell ha tingut opcions aquest dissabte de poder lluitar per sumar un punt davant del líder, el Deportivo Liceo, que ha vist com el conjunt calafellenc li ha retallat la diferència a cinc minuts del final, gràcies a un gol de Sergi Torné. Els gallecs han pogut sumar finalment els tres punts amb dos gols a la primera meitat, obra de Grau i Torres.

El guió ha estat força previsible, amb un Deportivo Liceo molt físic ique ha obligat a treballar als calafellencs en defensa. Després de dues boles al travesser, els visitants han vist porteria. Ha estat al minut 14 quan una internada des de la dreta de Facundo Bridge l’ha acabat materialitzant Marc Grau. Un marcador que no s’ha tornat a moure fins la darrera acció de la primera meitat, amb un potent xut de Torres des de mitja pista que ha desviat lleugerament Bruno di Benedetto.

A a represa, el Deportivo Liceo no ha estat capaç d’eixamplar la diferència i això ha beneficiat al CP Calafell. Els verd-i-blancs han disposat d’una directa a nou pel final després de les deu acumulatives dels visitants, mentre que la blava a Torné també havia donat la opció instants abans als verds. Cap de les dues ha servit per moure el marcador. El que sí ha acabat pujant a l’electrònic és l’1-2 de Torné, després que finalment l’àrbitre considerés que la b0la, que s’havia estavellat al travesser, havia travessat la línia.

L’emoció ha estat màxima en els darrers cinc minuts però finalment els calafellencs no han pogut obtenir la recompensa. La imatge però, ha tornat a ser la d’un equip convincent i que pot plantar cara a qualsevol dels grans de l’OK Lliga. El resultat deixa als verd-i-blancs amb quatre punts en quatre jornades. La propera cita serà el dimarts 22 d’octubre, a les 21 hores, a la pista del Girona CH.