Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CF Calafell s’enduu el derbi (1-3) i els dos equips empaten a punts a la taula

Els verds remunten el gol inicial dels blau-i-negres i s'imposen de nou al Municipal de Segur

El CF Calafell s’ha endut els tres punts del Municipal de Segur en el derbi d’aquest diumenge a la tarda. Una victòria que els verds han aconseguit després de capgirar el gol inicial dels de Fran Marín, a qui dues badades defensives els han acabat penalitzant i a més, han acabat amb un home menys sobre el terreny de joc. El resultat deixa els dos conjunts a la zona alta de la classificació, amb 14 punts, després de set jornades disputades.

Els locals han començat manant en el marcador amb un gol de Juan Sánchez, qui ha aprofitat un refús a l’àrea visitant al minut 23. Fins llavors, els dos conjunts ho havien provat sense gaire perill. El gol ha obligat a reaccionar als de Josep Vives, que han buscat el gol de l’empat i l’han aconseguit al 31′, en una jugada en llarg que s’ha iniciat des de la porteria d’Edgar i que ha permès a Adrià Vargas treure profit de l’embolic dins l’àrea per equilibrar la balança.

Aquest gol li ha provat als visitants, que poc a poc s’han fet amb el control del joc. El poc encert defensiu dels locals s’ha tornat a posar de relleu poc després, en una acció on Bilal El Bakkali, un dels jugadors més destacats dels verds, l’ha picat per damunt de Gerard (38′) i li ha permès culminar la remuntada. Abans del descans, la UE Segur ha disposat d’una bona acció a la sortida d’un córner, que la defensa visitant ha tret gairebé sota la línia de gol.

Expulsió i gol per sentenciar

Fran Marín ha mogut la banqueta al descans amb l’entrada de veterans com Jaime Díaz i Juanjo Herencia al darrere i Guille Pazos en atac. Els locals han arrencat amb dos xuts en els primers cinc minuts sense gaire perill i han vist com l’àrbitre els anul·lava un gol al 59′ al cometre falta en atac. Poc abans, Gerard s’ha hagut de lluir per aturar una rematada de cap dels visitants. El partit ha entrat en una nova fase al 63′, en una jugada que li ha costat la vermella directa a Jonathan Vega. Un nou contratemps pels locals, que han intentat fer de la pilota aturada la seva millor arma però sense fortuna. El partit ha quedat sentenciat quan es complia el temps reglamentari, quan José Antonio Medina -qui havia entrat a la segona meitat- ha marcat el tercer i definitiu a passada de Joan Cunillera.

El resultat deixa els dos conjunts empatats a 14 punts, sent els de Segur els qui ocupen la segona plaça per millor goal average. Es dóna la circumstància que la UE Segur no perdia a casa des del darrer partit de la temporada passada, precisament, també en un derbi que va acabar donant la permanència fora de casa. El CF Calafell, per la seva banda, ha sumat 7 punts de 9 possibles que l’han catapultat a la part alta de la taula.

Nova ensopegada de l’Athlètic Segur

D’altra banda, la jornada futbolística s’ha completat amb el partit que l’Athlètic Segur jugava aquest diumenge al camp del Montblanc. Els de Salvador Pérez segueixen sense trobar la regularitat i han patit una ensopegada per 2 gols a 1. Els locals s’han avançat a la segona meitat amb els gols de Sepúlveda al 50 i 64, mentre que Brian Domínguez ha pogut retallar la diferència al 74′. Al final els calafellencs no han pogut sumar i segueixen desens amb cinc punts.