Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CF Calafell remunta en 10 minuts, la UE Segur suma fora de casa i derrota de l’Athlètic Segur

Els verds vencen al Torredembarra (2-1), els blau-i-negres empaten al camp del Llorenç (1-1) i els de Salvador Pérez cauen a Almoster (4-0)

Una victòria, un empat i una derrota és el balanç del cap de setmana del futbol calafellenc. El CF Calafell ha sumat un triomf de mèrit davant del Torredembarra (2-1), la UE Segur s’ha endut un punt del camp del Llorenç (1-1) i l’Athlètic Segur ha tornat amb les mans buides d’Almoster (4-0). Els de Josep Vives, que jugaven a casa, van remuntar el gol advers dels torrencs, que s’havien avançat al minut 5 per mitjà de Montserrat. Una reacció que va arribar a les acaballes del partit i amb els gols d’Adrià Vargas i de Ricardo Ruiz. Els verds segueixen transmeten bones sensacions en aquesta arrencada de temporada, tenen 7 punts i segueixen a la zona mitja-alta de la classificació.

El CF Llorenç va trencar la ratxa de victòries de la UE Segur, que no obstant, va rescatar un punt fora del Municipal. Els gols van arribar abans del descans. Al minut 1 Repiso donava l’avantatge als locals, i Castellet, en pròpia porta, posava l’equilibri al marcador. Els blau-i-negres segueixen als primers llocs de la taula i acrediten 10 punts en 4 jornades. Per la seva banda, l’Almoster va escombrar l’Athlètic Segur al seu feu amb un gol a la primera i tres més a la segona part que deixen els de Salvador Pérez amb tres punts a la taula després de dues jornades de lliga.

Foto portada: CF Calafell-Torredembarra / Facebook CF Calafell