Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / El CF Calafell no aixeca el cap, la UE Segur deixa escapar la victòria i l’Athlètic Segur s’estrena amb derrota

El conjunt verd segueix sense reaccionar i segueix a un sol punt de la penúltima plaça a manca de dues jornades per acabar la lliga

Cap de setmana negre pel futbol calafellenc. Només un punt, l’aconseguit per la UE Segur davant l’Altafulla (3-3) és la nota positiva d’un cap de setmana on els qui s’hi juguen coses han fet una passa enrere. L’ensopegada més important, per la transcendència que té, és la del CF Calafell, que ha perdut al camp de la Joventut Bisbalenca (4-0). Per la seva banda, l’Athlètic Segur ha debutat amb derrota a la Copa Tarragona perdent al camp del Miami FC (2-0).

El canvi a la banqueta del CF Calafell no té de moment un efecte revulsiu. Els verds segueixen enfonsats en caure davant un rival que sabia que si guanyava deixava de posar-se en problemes a la taula. Un gol a la primera i tres més a la segona part deixen els de Salvador Pérez contra les cordes. Tot i això, eviten caure definitivament al pou perquè el penúltim de la taula, el Salauris, també ha perdut. Això els deixa com estaven: a 1 punt dels salouencs. Queden dues jornades per evitar mals majors. Si els verds no reaccionen la setmana vinent, s’ho podrien jugar tot al derbi de la darrera jornada amb la UE Segur.

Per la seva banda, la UE Segur va deixar escapar en el darrer minut l’oportunitat de poder vèncer un rival directe pel cinquè lloc. L’Altafulla va empatar a 3 un partit que els de Fran Marín li havien remuntat amb un gol abans del descans i dos més al segon temps, obra de Pío (doblet) i Sebastian. Tot i això, els calafellencs esperen la resolució de la FCF respecte el partit del Montblanc que podria donar-los 3 punts i caçar als del Baix Gaià.

L’altre equip de Segur, l’Athlètic, s’ha encallat en el seu primer partit de la lligueta de la Copa Tarragona. Els de Salvador Pérez han perdut per 2 gols a 0 al Miami FC. Els dos gols han arribat a la segona part. L’Atlètic Vilabella és el primer líder del grup 1.