Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / TV a la carta / Informatius

Informatius

6es Jornades Gastronòmiques de l'Arrossejat de Calafell

26.05.2017
Fins al 3 de juny aprofita per degustar l'Arrossejat de Calafell, el plat típic dels pescadors. 13 restaurants del municipi participen en les 6es Jornades Gastronòmiques de l'Arrossejat, oferint en els seus menús el plat tradicional de fideus rossos i patates amb rap.

7a Fira del Terròs a Calafell

18.05.2017
#Informatius | Calafell ha celebrat la setena edició de la Fira del Terròs, un certamen cultural i tradicional que, sota la forma de mercat rural, busca rememorar el passat agrícola de Calafell. A la vegada ajuda a revitalitzar i dinamitzar el nucli antic del municipi, on històricament s’ha concentrat la població dedicada a la pagesia. Entre les activitats, hi havia demostracions d’oficis tradicionals (matalasser, torner, ferrer...), música i dansa, exposició d’eines domèstiques i agrícoles, degustacions gastronòmiques i tavernes, jocs de carrer, espectacles de carrer i cercaviles...

Explosió a Segur de Calafell amb dos ferits

15.05.2017
#Informatius | Els dos joves ferits en la deflagració ocupaven la casa i estaven manipulant productes químics. Els afectats, dos homes de 29 i 26 anys, han patit ferides de gravetat per cremades de primer i segon grau arreu del cos. Han estat evacuats a l’Hospital de la Vall d’Hebron. La forta deflagració, que ha afectat bona part de les parets de l’immoble, ha obligat a evacuar la família que habitava a la casa adossada contigua, al número 54 de l’Avinguda Anglaterra de Segur de Calafell.

Calafell Family Weekend 2017

08.05.2017
#Informatius | Amb el Calafell Family Weekend 2017, Calafell va viure un cap de setmana ple d'activitats per a les famílies amb nens. Tres dies amb tallers, conferències, jocs, gimcanes, espectacles musicals, inflables... Entre altres espectacles musicals hi havia un concert de Dàmaris Gelabert, referent musical dels infants del país. Aquest és un informatiu de Calafell realitzat per l'equip de Calafell.tv - Calafell Ràdio i presentat per Mireia Romaguera.

Adhesió de l'Ajuntament de Calafell a les esmenes de la Plataforma dels Afectats per la Hipoteca

03.05.2017
#Informatius | L'objectiu principal de la PAH del Baix Penedès és ajudar a famílies afectades per la hipoteca, donant-los suport tant en la part jurídica com en la part afectiva.

Riverside Car Show 2017 de Calafell, gran ambient i molta afluència de públic

01.05.2017
#Informatius | Calafell ha acollit una nova edició, la dotzena, del Riverside Car Show, l'exposició de cotxes americans anteriors a 1965. En aquesta edició es va comptar amb la presència de, Gene Winfield, tota una llegenda de la personalització de cotxes per al cinema de Hollywood. A més de l'exposició de cotxes, el públic va gaudir d'actuacions de música en directe i d'un 'fleemarket' amb material dels anys 50 i 60. També es va fer una cursa d'1/8 de milla entre alguns dels models exposats. El Riverside és organitzat pel col·lectiu Razzlers 50's Car & Rock and Roll, amb el suport de Turisme de Calafell.

Calafell celebra Sant Jordi

25.04.2017
#Informatius | Els elements centrals de la diada de Sant Jordi són la cultura i l’amor –representats amb el llibre i la rosa.

Com es fan les mones de pasqua?

10.04.2017
#Informatius | Quines són les tendències en mones de Pasqua per a aquest any? En parlem amb Magí Vilamajó i Gloria Vellarino de la pastisseria Vilamajó de Segur de Calafell.

Comença la primavera gastronòmica a Calafell

06.04.2017
#Informatius | S'inicia amb la V Ruta de les Cassoletes. Els establiments participants ofereixen, al preu de 3 €, una cassoleta (cadascú amb la seva proposta gastronòmica) i una canya de cervesa o copa de vi.

Regeneració de la zona del Parc del Comú

29.03.2017
#Informatius | L'Ajuntament de Calafell ha posat en marxa una brigada forestal que netejarà la zona cremada a l'agost de 2016.