Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / TV a la carta / Actes institucionals

Actes institucionals

Dia Internacional de les Dones a Calafell

09.03.2017
Calafell s'ha sumat al Dia Internacional de les Dones 2017 amb diferents activitats i amb la lectura del manifest institucional.

Presentació de Calafell.tv, el nou canal de comunicació impulsat per l'Ajuntament

11.11.2016
Calafell.tv ja està operatiu. És una televisió local per internet, construïda sobre la base de la històrica emissora municipal Calafell Ràdio, els continguts de la qual també en formen part.

Ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya

15.09.2016
A la ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya hi han participat partits polítics, entitats i associacions de Calafell.

Acte de la Diada Nacional de Catalunya al Castell de Calafell

14.09.2016
La historiadora Helena Rotés ha pronunciat la glossa de la Diada, dedicada a l'escriptor i editor Carlos Barral.

Diada Nacional de Catalunya

15.09.2015
Entitats i partits polítics han assistit a l'acte institucional, celebrat al Monument als Presidents de la Generalitat, a la Plaça dels Països Catalans

Homenatge a Ferran Rodríguez

13.09.2015
L’estudi principal de Calafell Ràdio ja porta el nom del desaparegut periodista Ferran Rodríguez Font.

Diada Nacional de Catalunya 2014 a Calafell

22.09.2014
Celebració a Calafell de la Diada Nacional de Catalunya amb l´ofrena floral davant el Monument als Presidents de la Generalitat i amb l´acte institucional al Castell de Calafell.

Inauguració del Centre Cívic Cinema Iris de Calafell

02.07.2014
L'alcalde de Calafell, Joan Olivella, i la consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, han inaugurat el Centre Cívic Cinema Iris de Calafell.

Diada Nacional de Catalunya 2013 a Calafell

23.09.2013
El diputat al Congrés, Jordi Jané, va ser l'encarregat de fer la glossa de la Diada Nacional de Catalunya, en l'acte comarcal del Baix Penedès, celebrat al Castell de la Santa Creu de Calafell. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Calafell i president del Consell Comarcal, Joan Olivella, el delegat del govern de la Generalitat, Joaquim Nin, l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Calafell, Sandra Suàrez, a més d'altres regidors i autoritats de la comarca

Diada Nacional de Catalunya 2012 a Calafell

17.09.2012
L'Ofrena floral al Monument als Presidents, obre els actes de la Diada a Calafell. L'alcalde de Calafell, Joan Olivella, acompanyat de la resta de regidors del consistori, ha presidit aquest matí l'ofrena floral al Monument als Presidents, primer dels actes que se celebren a Calafell amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. En una jornada que ja es preveia històrica, Joan Olivella va afirmar que "avui no és una Diada qualsevol", i va fer referència a la manifestació que tenia lloc a Barcelona, on "centenars de milers de catalans i catalanes hem expressat la nostra veu de més autogovern, llibertat i sobirania per a Catalunya".

Calafell celebra la Diada Nacional de Catalunya 2011

13.09.2011
Felip Puig va ser convidat per l'Ajuntament de Calafell a fer la glossa de l'11 de setembre, que forma part de l'acte institucional que tradicionalment té lloc al Castell de Calafell.

Eleccions Municipals 2011 a Calafell

22.05.2011
Els caps de llista dels partits que s'hi presenten ja han anat a votar. La jornada electoral transcorre a Calafell amb total normalitat. Els sis col·legis electorals (amb un total de 25 taules) han obert puntualment a les 9 del mati, sense que es registrés cap mena d'incidència. Al llarg del matí, l'afluència de votants ha estat destacada, però no superior a la de darreres convocatòries electorals.
Més...