Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Àlex Toledo acarona el podi en la tornada al Campionat d’Espanya de Superbikes

Àlex Toledo acarona el podi en la tornada al Campionat d’Espanya de Superbikes

L'Àlex acaba quart en una de les dues curses disputades al traçat català

L’Àlex Toledo ha disputat aquest cap de setmana dues curses al Circuit de Barcelona-Catalunya corresponents a la tercera prova de la temporada en la categoria SuperSport del Campionat d’Espanya de Superbikes. Una cita que no entrava inicialment en els plans del pilot calafellenc, que enguany està disputant l’Europeu de Moto 2 del FIV Repsol.

L’Àlex ha corregut en l’equip Mre Talent després que aquest apostés pel pilot calafellenc per substituir Yari Montella. Toledo ha vist recompensada la bona feina amb una excel·lent quarta posició en la primera cursa disputada dissabte, on sortia des del 14è lloc. Menys sort va tenir diumenge ja que patia una caiguda quan es trobava en segona posició a la primera volta, tot i que es va reincorporar a la pista i va poder cloure la prova.

L’Àlex ha deixat molt bones sensacions en la tornada al campionat on va córrer la temporada passada amb l’equip MS Racing. Una situació que podria fer que el calafellenc seguís disputant la resta de la temporada en aquest campionat i que compaginaria amb l’Europeu de Moto 2, on corre amb la Yamaha de l’equip easyrace team.

Precisament, les proves de Montmeló han permès a l’Àlex seguir agafant rodatge de cara a la tercera i quarta prova de la temporada de Moto 2, que es disputaran el 29 i el 30 d’agost al circuit de Jerez, després de les celebrades als circuits portuguesos d’Estoril i Algarve. Cal recordar que l’Àlex és actualment l’11è classificat de la general de Moto 2 amb 23 punts i el 2n en la categoria SuperStock 600.

Foto portada: Twitter @altoledo55